Hjælp

Action kamera - DJI *DEMO* Action 2 Power Combo - CP.OS.00000197.01

DJI *DEMO* Action 2 Power Combo

More than action

DJI Action 2 er ikke bare ultra-alsidig, det er også vores mest kraftfulde action kamera. Det innovative magnetiske design lader dig nemt skifte tilbehør ud, mens du fanger livet på farten.

Fra parkour til parkvandringer, bryd formen med DJI Action 2.

4K/120 fps
Optag forbløffende glatte optagelser med rige detaljer, der skiller sig ud fra resten. DJI Action 2 når aldrig før sete højder med sin evne til at optage 4K/120fps.

155° Super-Wide FOV
Forbedr dit perspektiv, og få forbedret dybdeskarphed med en ultrabred 155 ° FOV. Action 2's tilpassede asfæriske linse skærper kanter og reducerer billedforvrængning.

HorizonSteady
HorizonSteady holder dit optagelsesniveau, uanset hvor vild handlingen bliver. Fra gokart til snavscykling, DJIs nyeste indbyggede stabiliseringsalgoritme registrerer og korrigerer kamerarystelser og rotation i realtid.

All-Terrain, All Action
Action 2-kameraenheden er bygget hårdt og er faldsikker, støvtæt og vandtæt i op til 10 meters dybde. Og med en berøringsskærm og et objektiv konstrueret af gorillaglas er det holdbart nok til ethvert eventyr.- AI Editor

Denne demovare er enten returneret til os pga. gældende fortrydelsesret, har ødelagt original emballage eller har været repareret. Det er os ikke muligt at uddybe nærmere, hvilken af disse scenarier der er gældende for den enkelte vare. Varen er testet og fungerer, men original emballage og tilbehør, der ikke har betydning for varens funktion, kan mangle. Evt. batteri, oplader eller strømkabel, for at kunne bruge varen efter oprindelig hensigt, vil medfølge såfremt dette er indeholdt i modellen. Ved køb af demovarer, der i produkttitlen, og/eller varespecifikationen, indeholder medfølgende spil, vil disse spil ikke være omfattet af definitionen ”tilbehør, som har betydning for funktionen”, der beskrives ovenfor, hvorfor også disse kan mangle. Der er samme reklamations- og fortrydelsesret på demovarer som ved køb af nye varer. Det er ikke muligt at bestille flere end det antal vi har på lager.

Køb ny 3.190,00 kr.

Varenummer: 3009062d
Varen er udgået
Se lignende produkter

DJI Action 2 isn't just ultra-versatile, it's also a powerful action camera. The innovative magnetic design lets you effortlessly swap out accessories as you capture life on the go. From parkour to park walks, break the mold with DJI Action 2.

Producent
Varenummer
3009062d
Model
CP.OS.00000197.01
Ean
6941565922281
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.