Hjælp

Action kamera - GoPro *DEMO* HERO11 Black Creator Edition - CHDFB-111-EU

GoPro *DEMO* HERO11 Black Creator Edition

Action Camera, 5.3K 60FPS, 27MPixel, Dual Screens, 8x slo-mo, 1720 mAh Battery (Enduro Battery)

The HERO11 Black Creator Edition is an all-in-one content capturing powerhouse that makes vlogging, filmmaking and live streaming easier than ever.

In the box:
HERO11 Black Camera
- Carrying Case
- Enduro Battery
- Curved Adhesive Mount
- Mounting Buckle + Thumb Screw
- USB-C Cable

Volta (Battery Grip / Tripod / Remote)
- USB Pass-Through Door
- Thumb Screw
- USB-C Cable
- Lanyard

Media Mod
- Removable Windscreen
- Vertical Mounting Buckle
- Thumb Screw

Light Mod 
- Light Diffuser
- 2-Finger Adapter

Denne demovare er enten returneret til os pga. gældende fortrydelsesret, har ødelagt original emballage eller har været repareret. Det er os ikke muligt at uddybe nærmere, hvilken af disse scenarier der er gældende for den enkelte vare. Varen er testet og fungerer, men original emballage og tilbehør, der ikke har betydning for varens funktion, kan mangle. Evt. batteri, oplader eller strømkabel, for at kunne bruge varen efter oprindelig hensigt, vil medfølge såfremt dette er indeholdt i modellen. Ved køb af demovarer, der i produkttitlen, og/eller varespecifikationen, indeholder medfølgende spil, vil disse spil ikke være omfattet af definitionen ”tilbehør, som har betydning for funktionen”, der beskrives ovenfor, hvorfor også disse kan mangle. Der er samme reklamations- og fortrydelsesret på demovarer som ved køb af nye varer. Det er ikke muligt at bestille flere end det antal vi har på lager.

Køb ny 5.499,00 kr.

Varenummer: 3102148d
Varen er udgået
Se lignende produkter

Producent
Varenummer
3102148d
Model
CHDFB-111-EU
Ean
818279029314
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.