Hjælp

Bærbare & Fest Højtalere - Lenco PA-100BK - PA-100PK
Varenummer: 3228409

Lenco PA-100BK

Lyt til musik via Bluetooth
Sprøjtsikker
Har festlys
Let vægt, så let at tage med overalt

1.191,00 kr. 952,80 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 3 dages levering

Lenco PA-100BK er en bærbar Bluetooth® festhøjttaler med tilpassede og musikkontrollerede LED-lyseffekter på fronten. Den kraftige klasse D-forstærker med X-drive-tilstand har en udgangseffekt på 100 Watt RMS. Med denne udgangseffekt kan du være sikker på, at din musik vil gøre indtryk. 6,5" basenheden og 1" diskanthøjttaleren giver også kraftig dyb bas og klare høje toner, hvilket resulterer i en imponerende og afbalanceret lydprofil.

Den ultimative festhøjtaler til enhver lejlighed

Ingen fest er komplet uden denne PA-100BK! Du kan nemt tilslutte din smartphone eller tablet via Bluetooth® og afspille musik direkte fra din yndlingsapp. Med den frontvendte belysning kan du øjeblikkeligt forvandle rummet til et rigtigt diskotek. Takket være det indbyggede genopladelige batteri med en kapacitet på 2400mAh kan diskoteket holde op til 8 timer. Uden belysningen og med et fuldt opladet batteri kan du endda lytte til musik i op til 14 timer. Tænd for den medfølgende trådløse mikrofon og fuldend festen.

USB-forbindelse

Hvis du ikke har en Bluetooth®-enhed ved hånden, er det ikke noget problem! Denne PA-100BK har også mulighed for at afspille musik fra en USB-stick.

Let at bære

Takket være det praktiske håndtag og en vægt på kun 4,6 kilogram kan du ubesværet tage højttaleren op og tage den til din ønskede placering.

Robust og stænktæt

PA-100BK har et metal højttalergitter. Dette gitter giver ikke kun et slankt udseende, men beskytter også højttaleren mod stød. Derudover er højttaleren IPX4-stænksikker. Så du skal ikke bekymre dig om lidt vand!

Nem at styre takket være højttalerens design

Der er et kontrolpanel på toppen af højttaleren, men du kan også nemt betjene enheden med den medfølgende fjernbetjening. Det er nemt at læse informationen takket være det praktiske LED-display, og styringen af højttaleren er yderligere forenklet af højttalerens design. Med tablet- og smartphoneholderen har du altid dine enheder ved hånden.

Ægte trådløs stereo

Lenco PA-100BK Bluetooth-højttaler tilbyder TWS-funktionen. Det betyder, at to separate PA-100BK højttalere kan parres og fungerer perfekt synkroniseret uden behov for en fysisk kabelforbindelse. Med TWS kan du tage din musikoplevelse til næste niveau, uden besværet med ledninger og med friheden til at placere højttalerne på de ønskede steder for den bedste lydgengivelse.

Tekniske specifikationer:
Bluetooth® 5.0
Kraftig klasse D forstærker med X-drive mode
100W RMS udgangseffekt
Tilpasbare LED-lyseffekter i takt med musikken
LED display
Integreret genopladeligt batteri (12V, 2400 mAh)
Batterikapacitet: op til 14 timer (lys slukket), op til 8 timer (lys tændt)
IPX4 stænktæt
Ægte trådløs stereo
Tilslutninger: Mikrofonindgang, USB, Line-indgang, Guitarindgang
Mål (h x b x d): 30 x 24,5 x 25,5 cm
Vægt: 4,6 kg

Hvad er der i æsken?
Lenco PA-100BK
Trådløs mikrofon
Fjernbetjening
AC adapter
Manual EN/NL/DE/FR/ES/DK/SE

Producent
Varenummer
3228409
Model
PA-100PK
Ean
8711902079385
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.