Hjælp

Cykeltilbehør - Rockbros Bicycle Bag  C16-BK 1L - C16-BK

Rockbros Bicycle Bag C16-BK 1L

Rockbros cykeltaske C16-BK 1L
Kan du lide at cykle? Deltager du ofte i cykelture? Få mulighed for bekvemt at opbevare de varer, du har brug for! Rockbros C16-BK cykeltasken under sædet er lavet af slidstærke, skadesbestandige materialer og byder på flere lommer, hvor du kan opbevare dine småting. Det er også kendetegnet ved reflekterende elementer. Tilbehøret er også meget nemt at montere.

Skræddersyet til dine behov
Skal du på cykeltur? Tag alt hvad du behøver med dig! Rockbros C16-BK tasken giver dig for eksempel mulighed for at transportere din smartphone, pung og hjulreparationsværktøj uden problemer. Den er udstyret med flere lommer og rum, så du nemt kan holde dig organiseret. Den er også meget nem at montere - du kan nemt montere den under sadlen.

Holdbar konstruktion
Tasken er konstrueret af kompositmaterialer af højeste kvalitet, hvilket gør den meget holdbar. En vandtæt lynlås er en ekstra bonus. Hvad mere er, gør det gennemtænkte design produktet mere stødfast. Alt dette har gjort det muligt markant at reducere risikoen for skader på de genstande, der er placeret indeni.

Pas på din sikkerhed
C16-BK tasken vil ikke kun gøre det lettere for dig at opbevare dine valgte genstande, men den vil også give dig mulighed for at tage vare på din sikkerhed på vejen. Den er udstyret med reflekterende elementer for at gøre dig mere synlig efter mørkets frembrud. Den byder også på en speciel holder, som du kan sætte en lille cykellygte på. Har din rejse været lidt lang, og natten er faldet på? Med Rockbros vil du føle dig tryg!

Varenummer: 3256799
Varen er udgået
Se lignende produkter

Producent
Varenummer
3256799
Model
C16-BK
Ean
5905316145351
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.