Hjælp

Cykeltilbehør - Rockbros Summer cycling face mask  LF7357 (Black) - LF7357BK

Rockbros Summer cycling face mask LF7357 (Black)

Rockbros ansigtsmaske, til cykling LF7357 (sort)
Rockbros LF7357 ansigtsmasken er perfekt til vinter eller efterår. Det vil beskytte dit ansigt og mund mod vinden og beskytte dig mod solen takket være det specielle visir. Den er ekstrem blød, varm og behagelig – for eksempel når du cykler, løber eller står på ski. Den er lavet af slidstærke, åndbare materialer og kan takket være sit smarte design bæres komfortabelt under en hjelm.

Effektiv beskyttelse mod kulde
Denne praktiske ansigtsmaske er ideel til cykling, vinterture, løb og meget mere. Den vil beskytte dig mod kulden, og dens krave kan yderligere forsegles for at give bedre vindbeskyttelse. Desuden er masken lavet af en behagelig at røre ved fleece, der er perfekt til at holde på varmen. Den er også blevet udstyret med en vindtæt hætte.

Behagelig at have på
Masken er lavet af et blødt og åndbart stof, hvilket gør den meget behagelig. Det elastiske mesh på munden sikrer, at du ikke bliver indelukket, og de justerbare venstre og højre side giver dig mulighed for at justere størrelsen på produktet, så det passer til personer med forskellige hovedomkredse. Du kan også bære ansigtsmasken på forskellige måder.

Håndværk af høj kvalitet
Materialer af høj kvalitet som lycra og spandex er blevet brugt til at fremstille tilbehøret. Dette gør ansigtsmasken meget holdbar og strækbar - vær ikke bekymret for, at den bliver beskadiget. Du kan også bære den behageligt under din hjelm. Den er ideel til cykling, skiløb eller skøjteløb, og vil også fungere godt til at skovle sne og arbejde udendørs.

Varenummer: 3256800
Varen er udgået
Se lignende produkter

Producent
Varenummer
3256800
Model
LF7357BK
Ean
5905316145634
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.