Hjælp

Droner Helikopter - DJI *DEMO* Mini 3 Pro + RC - CP.MA.00000492.01

DJI *DEMO* Mini 3 Pro + RC


Bemærkelsesværdig Mini

DJI Mini 3 Pro i ministørrelse er lige så kraftfuld, som den er bærbar. Med en vægt på mindre end 249g og med opgraderede sikkerhedsfunktioner er den ikke kun reguleringsvenlig, den er også den sikreste i sin serie.

Med en 1/1,3-tommers sensor og top-tier funktioner omdefinerer den, hvad det vil sige at flyve med Mini.

- Under 249 g

- Tri-Directional Hindringsføling

- 4K HDR-video

- Forlænget batterilevetid

- Ægte lodret optagelse

Denne demovare er enten returneret til os pga. gældende fortrydelsesret, har ødelagt original emballage eller har været repareret. Det er os ikke muligt at uddybe nærmere, hvilken af disse scenarier der er gældende for den enkelte vare. Varen er testet og fungerer, men original emballage og tilbehør, der ikke har betydning for varens funktion, kan mangle. Evt. batteri, oplader eller strømkabel, for at kunne bruge varen efter oprindelig hensigt, vil medfølge såfremt dette er indeholdt i modellen. Ved køb af demovarer, der i produkttitlen, og/eller varespecifikationen, indeholder medfølgende spil, vil disse spil ikke være omfattet af definitionen ”tilbehør, som har betydning for funktionen”, der beskrives ovenfor, hvorfor også disse kan mangle. Der er samme reklamations- og fortrydelsesret på demovarer som ved køb af nye varer. Det er ikke muligt at bestille flere end det antal vi har på lager.

Køb ny 7.799,00 kr.

Varenummer: 3068568d
Varen er udgået
Se lignende produkter

Spækket med ydeevne

Mini 3 Pro har et helt nyt look, der er optimeret til at få mere ud af hver flyvning. Med større propeller, en aerodynamisk kropstilt og et kraftigt forhindringssystem giver det strømlinede design mulighed for øget flyvetid og sikkerhed.

Den genskabte gimbal tilbyder et bredere rotationsområde for optagelser med lav vinkel og ægte vertikal optagelse, hvilket giver uendelige kreative muligheder. Hvert aspekt af denne ansigtsløftning er blevet nøje overvejet for at bringe Mini til aldrig før sete højder.


Fold op og gå
For skabere på farten er problemfri brug nøglen. Med en vægt på mindre end 249 g kræver Mini 3 Pro ikke registrering i de fleste lande og områder. [1] Det foldbare og kompakte design gør det også nemt at tage med dig på din næste vandretur, stranddag eller en improviseret weekend. Vær klar til at optage betagende optagelser, når inspirationen rammer.

Sød lufttid
Fang og udforsk mere af dine omgivelser med en forlænget flyvetid på op til 34 minutter. DJI Mini 3 Pro's Intelligent Flight Battery er ultralet og har strøm nok til at dække dine luftfotograferingsbehov.

Hvis du er den slags person, der kan lide at presse hver flyvning til det yderste, har vi også dækket dig. Opgrader til Intelligent Flight Battery Plus og nyd bekymringsfri udforskning i op til 47 minutter.

Droner Helikopter

 • Droner Helikopter - DJI Mini 3 Pro ND Filters Set (ND 16/64/256) - CP.MA.00000502.01

  DJI Mini 3 Pro ND Filters Set (ND 16/64/256)

  DJI Mini 3 Pro ND Filter Set (ND16 / 64/256)
  ND16 / 64/256 filters allow you to adapt to difficult lighting conditions, so you can always take the perfect photo. The set meets the needs of shooting with long exposure or in strong lighting, such as long exposure timelapse.

  The DJI Mini 3 Pro ND Filter Kit includes:

  ND16 filter
  ND64 filter
  ND256 filter
  Fjernlager, 5-6 dages levering (Forventes på eget lager 05-06-2023)
  499,00 kr.
 • Droner Helikopter - DJI Mini 3 Pro - Fly More Kit - CP.MA.00000495.01

  DJI Mini 3 Pro - Fly More Kit

  DJI Mini 3 Pro Fly More Kit inkluderer to intelligente flybatterier, en to-vejs opladningshub, datakabel, skuldertaske, reservepropeller og skruer, der giver omfattende support til din luftfotograferingsoplevelse til en bedre pris end at købe separat.

  One Intelligent Flight Battery giver en maksimal flyvetid på 34 minutter*, hvilket giver dig mere ro i sindet, når du er i luften.

  Two-Way Charging Hub kan oplade fjernbetjeningen og tre batterier i rækkefølge. Den kan også bruges som en mobil strømkilde.

  Med DJI 30W USB-C-opladeren (sælges separat) kan tre DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight-batterier oplades fuldt op på kun tre timer, hvilket i høj grad forbedrer opladningseffektiviteten.

  Propeller specielt lavet til DJI Mini 3 Pro producerer mindre støj og har gennemgået præcise dynamiske balanceringstests for at give flyet højere aerodynamisk effektivitet og kraftfuld fremdrift.

  Skuldertasken er specielt lavet til DJI Mini 3 Pro og giver plads nok til én drone og tilbehør som én fjernbetjening, tre batterier, én opladningshub, propeller, ND-filtersæt, datakabel og et SD-kort.
  Fjernlager, 1-2 dages levering (Forventes på eget lager 30-05-2023)
  1.699,00 kr.

Producent
Varenummer
3068568d
Model
CP.MA.00000492.01
Ean
6941565929419
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.