MMEF2ZM/A - Apple *DEMO* AirPods - Hvid

Apple *DEMO* AirPods - Hvid

Øreproptelefoner med mik., ørespids, trådløs, Bluetooth, for 12.9-inch iPad Pro; 9.7-inch iPad Pro; iPad Air 2; iPad mini 2; 4; iPhone 5c, 6s, 7, SE

Denne demovare er enten returneret til os pga. gældende fortrydelsesret, har ødelagt original emballage eller har været repareret. Det er os ikke muligt at uddybe nærmere, hvilken af disse scenarier der er gældende for den enkelte vare. Varen er testet og fungerer, men original emballage og tilbehør, der ikke har betydning for varens funktion, kan mangle. Evt. batteri, oplader eller strømkabel, for at kunne bruge varen efter oprindelig hensigt, vil medfølge såfremt dette er indeholdt i modellen. Ved køb af demovarer, der i produkttitlen, og/eller varespecifikationen, indeholder medfølgende spil, vil disse spil ikke være omfattet af definitionen ”tilbehør, som har betydning for funktionen”, der beskrives ovenfor, hvorfor også disse kan mangle. Der er samme reklamations- og fortrydelsesret på demovarer som ved køb af nye varer. Det er ikke muligt at bestille flere end det antal vi har på lager.

Varenummer: 2569303d
Varen er udgået

Detaljer

Producent: Apple
Varenummer: 2569303d
Model: MMEF2ZM/A
Ean: 888462858519

Til producentens hjemmeside

www.apple.com
Just take them out and they're ready to use with all your devices. Put them in your ears and they connect instantly. Speak into them and your voice sounds clear. Introducing AirPods. Simplicity and technology, together like never before. The result is completely magical.

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.