ML8W2ZM/A - Apple *DEMO* Beats Powerbeats3 Wireless - White

Apple *DEMO* Beats Powerbeats3 Wireless - White

Øreproptelefoner med mik., i øret, over øret-montering, trådløs, Bluetooth, støjisolerende, hvid, for 12.9-inch iPad Pro; 9.7-inch iPad Pro; iPad mini 2; 4; iPhone 6s, 7, SE

Denne demovare er enten returneret til os pga. gældende fortrydelsesret, har ødelagt original emballage eller har været repareret. Det er os ikke muligt at uddybe nærmere, hvilken af disse scenarier der er gældende for den enkelte vare. Varen er testet og fungerer, men original emballage og tilbehør, der ikke har betydning for varens funktion, kan mangle. Evt. batteri, oplader eller strømkabel, for at kunne bruge varen efter oprindelig hensigt, vil medfølge såfremt dette er indeholdt i modellen. Ved køb af demovarer, der i produkttitlen, og/eller varespecifikationen, indeholder medfølgende spil, vil disse spil ikke være omfattet af definitionen ”tilbehør, som har betydning for funktionen”, der beskrives ovenfor, hvorfor også disse kan mangle. Der er samme reklamations- og fortrydelsesret på demovarer som ved køb af nye varer. Det er ikke muligt at bestille flere end det antal vi har på lager.

Varenummer: 2577108d
Varen er udgået

Detaljer

Producent: Apple
Varenummer: 2577108d
Model: ML8W2ZM/A
Ean: 0888462602655

Til producentens hjemmeside

www.apple.com
Take your workout to another level with the Powerbeats3 wireless earphones, featuring a long battery life to last through multiple workouts and secure-fit ear hooks to maximize comfort and stability. Sweat and water resistance provides trusted durability and dual-driver acoustics deliver dynamic sound to power your workout.

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.