Hjælp

Hovedtelefoner/headset - Edifier HECATE GT4 - Black - GT4 black
Varenummer: 3253842
GT4 black
GT4 black
GT4 black
GT4 black
GT4 black
GT4 black
GT4 black
GT4 black
GT4 black
GT4 black
GT4 black
GT4 black
GT4 black

Edifier HECATE GT4 - Black

Fordyb dig i gameplayet og tag endnu en stor sejr. TWS Edifier GT4 trådløse hovedtelefoner har en avanceret PixART PAU190X-chip og understøtter Bluetooth 5.2 for en hurtig forbindelse, lav latenstid på omkring 45ms og en lang batterilevetid på op til 7 timer på en enkelt opladning. H+ lydeffekten vil lade dig nyde fordybelsen af dine drømme, og de indbyggede berøringspaneler giver dig mulighed for at betjene hovedtelefonerne bekvemt.

325,00 kr. 260,00 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 4-5 dages levering

Bluetooth 5.2
Sig farvel til forsinkelser og andre forbindelsesproblemer. Bluetooth 5.2 og den avancerede PAU190X-chip garanterer hurtig og stabil signaloverførsel. De giver også modstand mod interferens. Hvad mere er, lader den ultralave latenstid på omkring 45 ms dig nyde perfekt synkronisering mellem video og lyd. Dette gør GT4 perfekt til dynamisk spil! Desuden understøtter hvert ørestykke en uafhængig forbindelse, så du frit kan bruge dem begge på samme tid, kun venstre eller højre.

Fordybelsen af dine drømme
Få fordelen i dit næste spil og nyd et højt niveau af fordybelse. Høretelefonerne har H+ lydeffekt, som blandt andet fremhæver lyden af fodtrin og skud. Så du kan nemt finde dine modstandere og ikke blive overrasket! Hvad mere er, er GT4 udstyret med dynamiske 10 mm drivere med sammensatte membraner, som garanterer et udvidet lydfelt, naturlig, klar lyd og enestående detaljerigdom.

2 afspilningstilstande
Tilpas dine hovedtelefoners ydeevne til situationen. GT4 lader dig vælge mellem 2 afspilningstilstande. Hvis du skal spille dit valg og ønsker lav latency, skal du vælge gaming-mode, som blandt andet byder på en fordybende H+-effekt. Musiktilstanden tilbyder derimod et mere dynamisk lydfelt, forbedret HiFi-ydelse og perfekt harmoni. Perfekt til at lytte til musik!

Op til 7 timers driftstid
Bare rolig, at hovedtelefonerne løber tør for strøm for hurtigt og forstyrrer dit spil. Takket være indbyggede genopladelige batterier med en kapacitet på 40mAh og avanceret PAU190X-chip kan fuldt opladet GT4 fungere i op til 7 timer. Hvad mere er, kan det medfølgende opladningsetui forlænge denne tid til omkring 28 timer. Opladning af hovedtelefonerne tager ikke lang tid - omkring 1,5 time er nok.

Berøringspaneler
Oplev hvor nemt og bekvemt det kan være at betjene hovedtelefonerne. Du behøver ikke engang at række ud efter din telefon hver gang - med Edifier GT4 er alt, hvad du behøver, altid lige ved hånden! Høretelefonerne har indbyggede brugervenlige touchpads, der blandt andet giver dig mulighed for at håndtere indgående opkald, pause/genoptage afspilning, vælge tilstand og skifte spor.

Fantastisk design
Spil dine yndlingsspil og lyt til din musik, så længe du har lyst - intet ubehag eller træthed med GT4. Hovedtelefonerne sidder godt i ørerne og er ekstremt lette og vejer kun 4,3 g hver. Desuden gør det ergonomiske design dem ekstremt komfortable. De er også kendetegnet ved originalt, moderne design. Futuristisk design og dynamisk RGB-baggrundsbelysning giver dem en unik spilkarakter.

De kan klare hårde forhold
Edifier GT4 hovedtelefoner kan ledsage dig under næsten alle forhold. De er vand- og støvtætte til IP55, så du kan tage dem med på en træningssession, en gåtur eller en cykeltur. De er ikke bange for regn, utilsigtet sprøjt, sved eller støv. Forlader du huset, og du kan se, at det er ved at regne? Eller skal du lave en række intense øvelser? Giv ikke op med at lytte til dine yndlingssange!

I kassen
Høretelefoner
Opladningsetui
Ørespidser
Ladekabel
Brugermanual

Producent
Varenummer
3253842
Model
GT4 black
Ean
6923520243112
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.