Hjælp

Hunde - Benebone - Puppy Wishbone Bacon S 13cm - (854111004729) - 854111004729
Varenummer: 3254344

Benebone - Puppy Wishbone Bacon S 13cm - (854111004729)

Hvad er Benebone?

Hunde elsker smag, presser holdbarheden til det yderste og kan ligge i timevis og tygge.

Derfor er der i Benebone brugt ægte smag af kylling, bacon, fisk, peanut og ahorntræ.

Det er et meget holdbart tyggelegetøj fremstillet af superstærk nylon, alt fra USA og designet til et potevenligt greb som kan underholde hunden i timevis.

Benebone er tyggelegetøj og er ikke spiselige. Da ethvert tyggelegetøj eller knogle slides ned, er det muligt, at noget af det kan blive spist, så hold øje med din hund. Afhængigt af størrelsen, mængden og tidspunktet for det, der indtages, kan ikke-spiselige produkter forårsage mave-tarmproblemer. Vær forsigtig - hvis man tror, at noget af Benebone kan blive spist, så skal det fjernes omgående.

Er din hund en aggressiv tygger?

Benebone er lavet af nylon, som er et hårdt stof. Aggressiv tygning kan forårsage skår eller revner i tænderne og muligvis resultere i tab/fjernelse af tænder. Ikke alle hunde har tænderne til at modstå aggressiv tygning af hårde stoffer, som nylon. Tandskade er en uundgåelig risiko ved brug af tyggelegetøj af denne hårdhed og holdbarhed, såsom nylon, naturlige knogler og gevirer. Overvej blødere produkter for at undgå denne risiko, hvis hunden er en aggressiv tygger. Men glem ikke hvalpeproduktlinjen, som er en smule blødere. Benebones er heller ikke egnede til eller ældre hunde, der kan have nedsat nedsat tandstyrke.

Se mere om sikkerheden her https://www.benebone.com/safety/

Hvilken størrelse skal du vælge?

På hvert Benebone er der mærket en cirka retningslinje for hvilken størrelse man skal vælge. Benebones er ikke egnet til hunde, der vejer mere end vores anbefalede retningslinjer, eller til hunde, der er meget stærke eller meget aggressive tyggere. Vælg derfor altid det største produkt, din hund kan klare, selvom du har en hund vurderet til en mindre størrelse. Small og Puppy varianterne er meget små, disse må ikke gives til større hunde.

OBS! Alle Benebone er anmærket i pund og ikke kilo. 1 pund svarer cirka til 0,5kg.

Hvornår skal jeg udskifte hundens Benebone?

Benebone er holdbare og designet til at holde og bevare smagen længere end de fleste tyggelegetøj. Alt fra et par dage til et par uger eller mere, men vi anbefaler at udskifte den månedligt, hvis slid tyder på det. Generelt, hvis stykker på størrelse med ris eller mindre falder af Benebone, forårsager disse generelt ikke et problem. Men hvis man ser en risiko for, at større stykker kan falde af, skal benet kasseres og erstattes med et nyt.

Se en guide for udskiftning her: https://www.benebone.com/when-to-replace/

169,00 kr. 135,20 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 2-3 dages levering

Producent
Varenummer
3254344
Model
854111004729
Ean
0854111004729
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.