Hjælp

Hunde - Cheerble Wicked Ball SE - Interactive Dog Ball  - Red - C1221 SE
Varenummer: 3250068
C1221 SE
C1221 SE

Cheerble Wicked Ball SE - Interactive Dog Ball - Red

Interactive Dog Ball - Cheerble Wicked Ball SE (Red)
Giv din elskede hund god underholdning med Cheerble Wicked Ball SE - en interaktiv bold med 3 funktioner og LED-belysning i 4 farver, som gør hvert minut af legen fuld af overraskelser. Enheden er lavet af naturgummi, hvilket ikke kun gør den holdbar, men også sikker for din pelsede ven. Desuden er den IP65-vandtæt, så din hund kan have det sjovt selv på regnvejrsdage. Legetøjet er designet til små hunde, og du kan genoplade energien ved hjælp af det medfølgende DC-kabel.

318,00 kr. 254,40 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 4-5 dages levering

Overraskende legetid
Cheerble forstår vores pelsede følgesvendes forskellige temperamenter, og derfor tilbyder Wicked Ball SE 3 driftstilstande. Den passive tilstand er perfekt til hvalpe, da den giver en rolig leg og reagerer på kontakt ved forsigtigt at hoppe mod overflader, hvilket gør det muligt gradvist at opbygge tillid til dit kæledyr. I Normal-tilstand ruller og hopper bolden og fungerer som en fremragende kilde til daglig underholdning og mental stimulering for hunde med normalt energiniveau. I mellemtiden er Gentle-tilstanden designet til ældre hunde eller dem, der foretrækker en blidere form for interaktion - når du vælger denne tilstand, vil legetøjet langsomt rulle og forsigtigt ryste som reaktion på berøring.

Stimulering af naturlige instinkter
Cheerble Wicked Ball SE's intelligente bevægelsesløsninger efterligner naturlige byttedyrs bevægelser og engagerer hunde i sund og berigende leg. Den unikke Smart Movement-teknologi bruger tilfældige bevægelsesmønstre til at maksimere din hunds engagement og tilfredsstille dens medfødte jagtinstinkter. Derudover har legetøjet LED-belysning i 4 farver - cyan, gul, rød og flerfarvet, hvilket gør legetiden visuelt fængslende.

Holdbar og kæledyrssikker
Cheerble Wicked Ball SE er lavet af TPU, PC og naturgummi, som er modstandsdygtige over for bid og kan modstå selv den mest entusiastiske leg. Med en IP65-vandtæthedsklasse kan legetøjet bruges både indendørs og udendørs, hvilket betyder færre begrænsninger - din elskede hund kan også have det sjovt udenfor! Desuden har bolden en diameter på kun 56 mm og vejer ikke mere end 104 g, hvilket gør det nemt at tage den med overalt.

Ubesværet opladning og vedligeholdelse
Med Cheerble slutter det sjove aldrig! Den interaktive Wicked Ball SE er udstyret med et 135 mAh lithium-polymer-batteri, der giver lang spilletid. Pakken indeholder et DC-ladekabel, så du kan forberede legetøjet til yderligere interaktion med dit kæledyr. Derudover er rengøringen en leg - du kan nemt vaske den under rindende vand.

Inkluderet i pakken:
Interaktiv Cheerble Wicked Ball SE
DC-opladerkabel
Brugervejledning

Producent
Varenummer
3250068
Model
C1221 SE
Ean
6971883204769
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.