Hjælp

Hunde - Hunter Toy Flingerz Ball - 69517
Varenummer: 3227996

Hunter Toy Flingerz Ball

Hunter - Toy Flingerz ball.
Bolden er lavet af robust gummi og kan fyldes med snacks, så belønningen og bekræftelsen kan gives umiddelbart efter at have bragt den tilbage. Når den flyver i luften, producerer den fløjtende lyde gennem sine åbninger, som yderligere stimulerer hundens instinkt. Boldens klare farve er også meget synlig på afstand, og den kan endda flyde, så den kan også bruges til vandleg. Kuglediameter: 7 cm.

Med den innovative launcher kan alt legetøj fra Flingerz-serien nemt samles op, rygvenligt og med rene hænder samt kastes særligt langt med minimal indsats.

Flingerz kastelegetøj velegnet til apportræning. Apportræning er en sjov måde at øve lydighed og impulskontrol på. Den patenterede løfteraket giver maksimal sjov og variation.

177,00 kr. 141,60 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 2-3 dages levering

Producent
Varenummer
3227996
Model
69517
Ean
4016739695178
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.