Hjælp

Kamera & objektivtilbehør - Canon RA-E3 Remote Controller Adapter *DEMO* - 1157C001

Canon RA-E3 Remote Controller Adapter *DEMO*

Adapter til fjernstyring, ministik han hun, for EOS 250, 70, 8000, Kiss X10, Kiss X70, Kiss X8i, R6, Rebel SL3, Rebel T6i, Rebel T6s

Denne demovare er enten returneret til os pga. gældende fortrydelsesret, har ødelagt original emballage eller har været repareret. Det er os ikke muligt at uddybe nærmere, hvilken af disse scenarier der er gældende for den enkelte vare. Varen er testet og fungerer, men original emballage og tilbehør, der ikke har betydning for varens funktion, kan mangle. Evt. batteri, oplader eller strømkabel, for at kunne bruge varen efter oprindelig hensigt, vil medfølge såfremt dette er indeholdt i modellen. Ved køb af demovarer, der i produkttitlen, og/eller varespecifikationen, indeholder medfølgende spil, vil disse spil ikke være omfattet af definitionen ”tilbehør, som har betydning for funktionen”, der beskrives ovenfor, hvorfor også disse kan mangle. Der er samme reklamations- og fortrydelsesret på demovarer som ved køb af nye varer. Det er ikke muligt at bestille flere end det antal vi har på lager.

Varenummer: 2641247d
Varen er udgået
Se lignende produkter

This adapter cable is used with the Timer Remote Controller to convert the N3 remote terminal to a 3.5mm plug.

Producent
Varenummer
2641247d
Model
1157C001
Ean
4549292058833
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.