Hjælp

6970403201387 - Smartmi Electric Heater 1S

Smartmi Electric Heater 1S

Den kraftfulde og miljøvenlige radiator til ethvert rum
Radiatoren har et område på 16 til 28 grader Celsius. Den indbyggede temperatursensor sikrer, at temperaturen forbliver konstant, når den først er nået. Når den omgivende temperatur så falder, justerer varmelegemet sig automatisk og opvarmer rummet igen. Dette gør Xiaomi Smartmi Electric Heater bruger- og miljøvenlig.

Takket være motoren på 2200 W opvarmer Xiaomi Smartmi Electric Heater alle rum uden problemer. I et rum på 15 kvadratmeter kan varmelegemet hæve temperaturen med op til 13,4 grader i løbet af en time. En praktisk egenskab ved varmelegemet er, at det kan varme hurtigt og ikke tørrer meget. Xiaomi Smartmi Electric Heater tørrer ikke luften ud som andre elektriske varmeapparater. Fordi der ikke er indbygget en ventilator, er Smartmi Heater meget stille og skiller sig ikke ud i rummet.

Varenummer: 3039808
Varen er udgået
Se lignende produkter

Detaljer

Producent: Smartmi
Varenummer: 3039808
Model: 6970403201387
Ean: 6970403201387

Til producentens hjemmeside

www.smartmiglobal.com/
Let at betjene
Smart-versionen har et Wi-Fi-modul, som gør det nemt at betjene enheden med din smartphone ved hjælp af Xiaomi Home-appen eller den smarte assistent XiaoAI. På den måde kan du styre varmelegemet på afstand, og du kan sørge for, at rummet er opvarmet, når du kommer hjem. Ved hjælp af LED touch screen-displayet kan parametre som temperatur og timing justeres. Så du kan bruge varmelegemet på den miljøvenlige 900 Watt-indstilling til at køre, når temperaturen allerede er behagelig. Med indstillingen på 2200 Watt kan du opvarme rummet meget hurtigt, f.eks. hvis du lige er kommet hjem, og det stadig er koldt indenfor. Desværre kan den normale version ikke betjenes på afstand.

Takket være IPX4-beskyttelsen er Xiaomi Smartmi elvarmeovnen stænktæt, så den kan også bruges på badeværelset. Designet er enkelt og attraktivt, og varmelegemet har en lav vægt på kun 5 pund. Varmelegemet har også de nødvendige sikkerhedsfunktioner såsom forebyggelse af overophedning og automatisk slukning, så du altid har sikker brug af Smartmi elvarmeovnen.

Et område på 16 til 28 grader Celsius
Indbygget smart temperatursensor
Opvarmer nemt et rum på 10 til 15 kvadratmeter
Kraftig 2200W motor
Kan fjernbetjenes (kun Smart-version)

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.