Hjælp

Kostumer - Hasbro Star Wars Legends - The Black Series First Order S - 5010993737093
Varenummer: 3015690
5010993737093

Hasbro Star Wars Legends - The Black Series First Order S

Fans kan forestille sig de største slag og missioner i Star Wars-sagaen med førsteklasses rollespilsgenstande fra Star Wars The Black Series! Med udsøgte funktioner og udsmykninger er denne serie indbegrebet af den kvalitet og realisme, som Star Wars-tilhængere elsker. Denne rollespilsgenstand med førsteklasses dekoration, realistiske detaljer og filminspireret design er en fantastisk tilføjelse til enhver Star Wars-fans samling. Med en elektronisk stemmeeffekt, der forvrænger bærerens stemme, så den lyder som en First Order Stormtrooper fra Star Wars: The Rise of Skywalker, kan fans forestille sig, hvordan det var for disse specialiserede tropper at klæde sig på til kamp! Star Wars-produkter fremstilles af Hasbro på licens fra Lucasfilm Ltd. Hasbro og alle relaterede udtryk er varemærker tilhørende Hasbro.

1.136,00 kr. 908,80 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Bestilt - ukendt leveringsdato

-FIRST ORDER STORMTROOPER: Medlemmer af denne nye generation af Stormtroopers bliver trænet fra fødslen, vokser op med enhedsbetegnelser i stedet for navne og fodres med en konstant diæt af First Order-propaganda.
-PREMIUM ELEKTRONISK HJELM: Med meget detaljeret dekoration, filminspireret design, indvendig polstring, justerbar pasform og elektronisk stemmeforvrængning er denne hjelm en fantastisk tilføjelse til enhver Star Wars-fans samling.
-ELEKTRONISK STEMMEDISTORSION: Med et tryk på en knap kan fans og samlere forvrænge deres stemme, så den lyder som en First Order Stormtrooper.
-STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER: Fans og samlere kan forestille sig scener fra Star Wars-galaksen med denne førsteklasses rollespilshjelm, inspireret af Star Wars: The Rise of Skywalker
-KIG EFTER ANDRE ROLLESPILSGENSTANDE FRA EN GALAKSE LANGT, LANGT VÆK: Se efter film- og underholdningsinspirerede Star Wars The Black Series-rollespilsgenstande for at opbygge en Star Wars-galakse (sælges hver for sig. Afhængig af tilgængelighed)

-14 år og opefter.
-X3 1,5v AAA ALKALINBATTERIER 1,5v ER NØDVENDIGE. Ikke inkluderet.
-Inkluderer: hjelm og vejledning.

Producent
Varenummer
3015690
Model
5010993737093
Ean
5010993737093
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.