Hjælp

Kreativt Legetøj - Gabby's Dollhouse Doodle Board - 155-5193
Varenummer: 3249903
155-5193
155-5193
155-5193

Gabby's Dollhouse Doodle Board

Farv og tegn alt det du vil med tegnetavlen fra Gabby's Dollhouse.
Et stort tegneområde giver plads til, at fans af Gabby's Dollhouse kan udtrykke deres kunstneriske fantasi ved hjælp af den magnetiske kuglepen og de tre stempler.

180,00 kr. 144,00 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 4-5 dages levering

Velkommen til Gabby's Dollhouse, hvor Gabbys kreativitet og søde katte møder farverig magi!
Farv og tegn alt det du vil med tegnetavlen fra Gabby's Dollhouse.Et stort tegneområde giver plads til at fans af Gabby's Dollhouse kan udtrykke deres kunstneriske fantasi ved hjælp af den magnetiske kuglepen og de tre stempler.
Den magnetiske tegnetavle er nem at viske ud og kommer med en brugervenlig viskefunktion. Børn kan forsigtigt skubbe sletteren for nemt at viske alle tegningerne ud. Bare skub den indbyggede skyder.
Sviner ikke, er let at bære rundt og nem at bruge. Børnene kan lege lige, hvor de vil. Dette er det perfekte legetøj til at tage med på bilture eller på farten!
Stimulér børnenes kreativitet. Forældre kan lege med deres børn og styrke forældrenes og børnenes interaktioner, forbedre kommunikation, lære børn om farver og forbedre deres evne til at skrive og tegne.

Producent
Varenummer
3249903
Model
155-5193
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.