Hjælp

Kreativt Legetøj - Ravensburger CreArt - Dreaming Owl - 11220200
Varenummer: 3116911
11220200

Ravensburger CreArt - Dreaming Owl

Alle kan skabe kunst med CreArt


Oplev afslappende kreativitet, når du maler efter tal med CreArt. Uanset om du er nybegynder i denne afslappende fritidsaktivitet eller mere erfaren, er CreArt-sættene designet til at gøre det til en ren fornøjelse at skabe dit eget kunstværk. CreArt mal efter tal indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang. Æsken indeholder et lærred, akrylmaling og pensel i høj kvalitet. Mal de nummererede felter på billedet med den rigtige farve, og for hvert penselstrøg vil du kunne se, hvordan dit billede kommer frem med farverne på lærredet. CreArt-sæt gør det nemt for dig at opnå et færdigt resultat, du vil elske. Dit færdige maleri er et unikt kunstværk til dit hjem – og noget særligt, fordi du selv har skabt det.

Vælg mellem et stort udvalg af CreArt-sæt – moderne til klassisk, dyreliv til stilleben og meget mere. Og med mange forskellige sværhedsgrader er der også et CreArt-sæt til enhver kunstner. Hvad skal dit næste CreArt-projekt være?


187,00 kr. 149,60 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 5-6 dages levering

Producent
Varenummer
3116911
Model
11220200
Ean
4005556202003
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.