21041 - LEGO Architecture 21041 21041 Den kinesiske mur

LEGO Architecture 21041 21041 Den kinesiske mur

Udforsk den kinesiske mur med LEGO® Architecture!
Udforsk de arkitektoniske hemmeligheder bag den kinesiske mur med denne imponerende LEGO® Architecture model, der indeholder en snoet del af muren med 2 tårne over et frodigt bjerglandskab.

Varenummer: 2664559
21041
21041
21041
21041
21041
21041
21041
21041
21041
21041
1.293,00 kr.
1.034,40 kr. ekskl. moms
Fjernlager, 4-5 dages levering
Billigste privatfragt 0,00 kr.

Grundet stor efterspørgsel er købsantallet begrænset til 2 stk. pr. kunde, da vi ønsker at tilgodese så mange som muligt.

Har du forespørgsel på større antal end vi tillader, kan du kontakte vores kundeservice.

Detaljer

Producent: LEGO
Varenummer: 2664559
Model: 21041
Ean: 5702016111873

Til producentens hjemmeside

www.lego.com/en-GB/default.asp...
ProduktbeskrivelseKorona brødrister - hvid
ProdukttypeBrødrister
Antal skiver4
Antal åbninger2
FarveHvid
Belastningsevne1200 W

Generelt

Produkttype Brødrister
Antal skiver 4
Toaster- og grillegenskaber Indstillelig brunings kontrol, krummebakke, automatisk slukning, varmerist, lift funktion, skridsikre gummifødder, knap til annullering, selv-centreret toaster slots

Brødristere

Antal åbninger 2

Diverse

Farve Hvid
Udvendige Funktioner Antislip fødder, varmeisoleret kabinet
Byg en LEGO® klodsmodel af et arkitektonisk vidunder med LEGO Architecture sættet 21041 Den kinesiske mur. Den kinesiske mur strækker sig tusindvis af kilometer gennem det nordlige Kina. Den er verdens længste menneskeskabte bygningsværk og var engang bemandet med over en million vagter. Muren er en populær turistattraktion, som blev bygget og ombygget mellem det 5. århundrede f.v.t. og det 16. århundrede for at beskytte det kinesiske kejserriges nordlige grænser. I dag er muren på UNESCOs verdensarvsliste. Denne detaljerede model viser 2 tårne forbundet af et snoet stykke mur over et mørkegrønt bjerglandskab med frodige dale, træer og søer, og den indeholder en flot navneplade på både engelsk og kinesisk. Opdag de smarte byggeteknikker, som gør muren i stand til at smykke landskabet, hvor den snor sig op og ned ad bjerge og vildt, kuperet terræn. Sæt flere modeller sammen for at udvide din udstilling af den kinesiske mur.
• LEGO® Architecture fortolkning af virkelighedens kinesiske mur. • Snoet mursektion med 2 tårne over et bjerglandskab med træer og søer. • 2 flotte navneplader på engelsk og kinesisk. • Sæt flere modeller af den kinesiske mur sammen for at udvide din udstilling. • Det medfølgende hæfte indeholder information om designeren, arkitekturen og historien bag bygningsværket (kun på engelsk, fransk og kinesisk; udgaver på andre sprog kan downloades fra LEGO.com/architecture). • LEGO® Architecture serien er en hyldest til verdens arkitektoniske mesterværker i LEGO klodsform – perfekt til rejse-, arkitektur-, historie- og designentusiaster. • Sættet indeholder over 550 LEGO® elementer. • Nyd en behageligt udfordrende og berigende byggeoplevelse med dette LEGO® Architecture sæt. • Modellen er over 12 cm høj, 27 cm bred og 9 cm dyb.

LEGO®

 • 60304 - LEGO City 60304 Vejplader
  LEGO City 60304 Vejplader
  LEGO® City byggesættet Vejplader (60304) er sættet der for hele din by til at smelte sammen til én samlet enhed. Det giver en realistisk baggrund for børns fantasifulde leg med selvlysende legetøj i form af gadelygter, trafiklys, vejskilte, vejbanestriber, fartbump, en fodgængerovergang, træer og grønne områder. Børn kan placere vejpladerne, som de vil, bygge en by omkring dem og forbinde dem med andre LEGO byggesæt med vejplader for at udvide deres by!

  En oplagt gave til LEGO City fans fra 5 år
  Legetøjssættet LEGO City Vejplader indeholder en brugervenlig byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledniner til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer hjælper hurtigt unge LEGO byggere med at blive mesterbyggere.

  Inspirerende legetøj til drenge og piger
  LEGO City byggesæt stimulerer til åben, kreativ rolleleg med detaljerige bygninger, realistiske legetøjsfartøjer og sjove figurer, der rummer en fornøjelig og sjov legeoplevelse baseret på virkeligheden.
 • 10714 - LEGO Classic 10714 Blå byggeplade
  LEGO Classic 10714 Blå byggeplade
  Skab din helt egen verden på en blå LEGO® byggeplade!
  Skab en kystby, solrig swimmingpool, eller hvad du ellers kan forestille dig, med denne blå 32x32-byggeplade – det perfekte udgangspunkt for dine LEGO® kreationer!
 • 11010 - LEGO Classic 11010 Hvid byggeplade
  LEGO Classic 11010 Hvid byggeplade
  Aldrig før har man kunnet få en hvid LEGO® byggeplade så stor som denne! Dette helt hvide byggelegetøj er over 25 cm på hver led og giver børn et rummeligt 32x32-knoppers LEGO landskab, de kan bygge, lege og fremvise på. Større, bedre, lysere, hvidere! Inspirer LEGO byggere med en lang række blændende byggemuligheder – fra frosne søer til snedækkede bjerge, fra solbeskinnede strande til rumskibe! Hvem siger, at bunden skal være nederst? Denne kvalitetsbyggeplade har nok gribekraft til at holde byggeklodser i enhver vinkel, selv på hovedet (fantastisk til børns superhelteeventyr!), men de er også meget nemme at få af igen. Og når byggeriet er færdigt, giver den faste byggeplade børn en sammenstyrtningsfri måde at transportere og fremvise deres seje kreationer på. Legetøj fyldt med muligheder, som opbygger færdigheder, der varer hele livet LEGO Classic sæt giver børn selvudfoldelse og ubegrænset leg mellem hænderne. Og når de bygger, skaber og bruger fantasien, bliver deres fritænkning og evner til problemløsning ved med at vokse!
 • 10701 - LEGO Classic 10701 Grå byggeplade
  LEGO Classic 10701 Grå byggeplade
  Udvid din LEGO® samling med endnu en anvendelig del: Grå byggeplade.
  Denne LEGO® Classic Grå byggeplade er et oplagt supplement til LEGO samlingen og det perfekte udgangspunkt for kreativ byggesjov. 48x48 knopper.
 • 2304 - LEGO DUPLO 2304 Byggeplade Grøn - stor
  LEGO DUPLO 2304 Byggeplade Grøn - stor
  Med den store byggeplade kan børn udvide den verden, de har skabt.
 • 10700 - LEGO Classic 10700 Grøn byggeplade
  LEGO Classic 10700 Grøn byggeplade
  Udvid din LEGO® samling med endnu en praktisk del: Grøn byggeplade.
  Denne LEGO® Classic Grøn byggeplade er et oplagt supplement til LEGO samlingen og det perfekte udgangspunkt for kreativ byggesjov.

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.