Hjælp

LEGO®  - LEGO City 60227 Måne-rumstation - 60227

LEGO City 60227 Måne-rumstation

Du blev født til at udforske universet! Byg og inspirer den næste generation af astronauter med LEGO® rumraketter og -fartøjer – lad os komme afsted!

Forkæl unge rumeventyrere med et NASA-inspireret modulopbygget rumstationslegetøj. Det detaljerede LEGO City legetøjssæt 60227 Måne-rumstation indeholder 3 aftagelige, modulopbyggede rum, der kan tilpasses og omarrangeres, præcis som du vil. Der er et køkkenmodul, opholdsmodul til at sove og træne i og et laboratoriemodul med lysklods, centralt luftsluserum, aftagelig satellit og aftagelig rumfærge med minifigurcockpit, der kan åbnes, og opbevaringsplads, samt 4 minifigurer og en robotfigur. Giv LEGO byggere en utrolig byggeoplevelse med Instructions PLUS, der er tilgængelig i LEGO Life appen til smartphones og tablets. De brugervenlige, intuitive byggevejledninger gør brugeren i stand til at zoome ind og ud på sine kreationer, dreje dem og se dem undervejs i byggeprocessen i den specielle "spøgelsestilstand". Instructions PLUS er også perfekt til unge byggere, som føres gennem byggeprocessen, så de opnår en større følelse af uafhængighed og succes.

  • Indeholder 4 LEGO® City minifigurer: 2 astronauter og 2 besætningsmedlemmer samt en robotfigur.
  • Dette rumstation-legetøjssæt omfatter 3 aftagelige moduler med aftagelige tage: et opholdsmodul med løbebånd, tyngdekraftsophævende seng og tv-skærm, laboratoriemodul med lysklods og forskningsværktøj, køkkenmodul med planter og pizzaovn samt et centralt luftsluserum. Modulerne kan sættes sammen på forskellige måder rundt om og på det centrale luftsluserum.
  • Dette NASA-inspirerede astronaut-legetøjssæt indeholder også en aftagelig satellit med udfoldelige solpaneler og en aftagelig rumfærge med lastrum og cockpit, der kan åbnes.
  • Tilbehør: reparationsværktøj, pizza, 2 geoder med blå krystaller, der er nye i juni 2019, hjelm med blåt visir, rumvandringsdragt med gyldent visir samt en elementadskiller.
  • Brug LEGO® Life appen, og find de intuitive byggevejledninger under Instructions PLUS. Hjælp unge byggere gennem byggeprocessen med de nemme funktioner, der gør brugeren i stand til at zoome ind og ud på sine kreationer, dreje dem og se dem undervejs i den specielle "spøgelsestilstand".

6+, 412 Dele, 480mm x 61mm x 282mm

Varenummer: 2774168
Varen er udgået
Se lignende produkter

LEGO® City rumagenturet har brug for dig! Tag med astronauterne og besætningen til det modulopbyggede legetøjssæt Måne-rumstation, og gør dig klar til ekspeditionsarbejde eller geodeforskning. Brug lidt tid efter arbejdet til at slappe af med noget pizza og tv, før du dyrker lidt motion på løbebåndet eller går til køjs i en tyngdekraftsophævende seng. Tag derefter dragter på sammen med astronauterne, og flyv af sted i rumfærgen for at føre geoderne tilbage til Jorden. Pssst! Vidste du, at dette legesæt er inspireret af virkelige NASA-missioner? Ret sejt, ikke?
• Indeholder 4 LEGO® City minifigurer: 2 astronauter og 2 besætningsmedlemmer samt en robotfigur. • Dette rumstation-legetøjssæt omfatter 3 aftagelige moduler med aftagelige tage: et opholdsmodul med løbebånd, tyngdekraftsophævende seng og tv-skærm, laboratoriemodul med lysklods og forskningsværktøj, køkkenmodul med planter og pizzaovn samt et centralt luftsluserum. Modulerne kan sættes sammen på forskellige måder rundt om og på det centrale luftsluserum. • Dette NASA-inspirerede astronaut-legetøjssæt indeholder også en aftagelig satellit med udfoldelige solpaneler og en aftagelig rumfærge med lastrum og cockpit, der kan åbnes. • Tilbehør: reparationsværktøj, pizza, 2 geoder med blå krystaller, der er nye i juni 2019, hjelm med blåt visir, rumvandringsdragt med gyldent visir samt en elementadskiller. • Brug LEGO® Life appen, og find de intuitive byggevejledninger under Vejledninger PLUS. Hjælp unge byggere gennem byggeprocessen med de nemme funktioner, der gør brugeren i stand til at zoome ind og ud på sine kreationer, dreje dem og se dem undervejs i den specielle "spøgelsestilstand". • Download LEGO® Life appen, hvor du henter iOS- eller Android-apps. Husk at bede dine forældre om lov, før du går på nettet. • Dette fantastiske byg selv-rumstationslegetøj er en god gaveidé til børn. • Rumfærgen er over 4 cm høj, 12 cm lang og 12 cm bred. • Satellitten er over 3 cm høj, 5 cm lang og 17 cm bred. • Køkkenmodulet er over 7 cm højt, 13 cm langt og 8 cm bredt. • Laboratoriemodulet er over 7 cm højt, 7 cm langt og 6 cm bredt. • Opholdsmodulet er over 7 cm højt, 7 cm langt og 6 cm bredt. • Det centrale luftsluserum er over 7 cm højt, 11 cm langt og 17 cm bredt.

Producent
Varenummer
2774168
Model
60227
Ean
5702016370478
Til producentens hjemmeside
Produktbeskrivelse
LEGO City 60227 - Lunar Space Station - byggesæt
Produkttype
Lunar Space Station - byggesæt
Alder
6 år og op
Antal sætgenstande
412

Generelt

Produkttype
Lunar Space Station - byggesæt
Alder
6 år og op
Antal sætgenstande
412

Diverse

Pakketype
Boks
Dimensioner & vægt detaljer
Rumfærge: 12 cm x 12 cm x 4 cm
Satellit: 17 cm x 5 cm x 3 cm
Køkkenmodul: 8 cm x 13 cm x 7 cm
Laboratoriemodul: 6 cm x 7 cm x 7 cm
Beboelsesmodul: 6 cm x 7 cm x 7 cm
Central airlock-afdeling: 17 cm x 11 cm x 7 cm

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.