Hjælp

LEGO®  - LEGO Creator 31096 Helikopter med to rotorer - 31096

LEGO Creator 31096 Helikopter med to rotorer

Gør dig klar til hurtige eventyr til vands og i luften med LEGO® Creator 3 i 1-sættet Helikopter med to rotorer, der har kæmpestore synkroniserede rotorer med superrealistisk funktion samt tonet cockpit med 2 sæder, skydedør i siden og lastrum bagtil, der kan åbnes. Drej tandhjulet for at sætte gang i rotorerne, og brug det fungerende kranspil til at sænke den medfølgende fjernbetjente ubåd ned. Med LEGO Creator 3 i 1-legesæt får børn 3 forskellige kreative legeoplevelser. Byg den seje Helikopter med to rotorer, og ombyg den derefter til et legetøjsjetfly eller en legetøjs-luftpudebåd for at få endnu mere action i fuld fart. Indeholder en pilotminifigur, der er klar til eventyr.

  • Få 3 sjove byggemuligheder med dette LEGO® Creator 3 i 1-sæt. Byg den seje Helikopter med to rotorer, og ombyg den derefter til et jetfly eller en legetøjs-luftpudebåd for at få endnu flere eventyr i fuld fart.
  • Den flotte Helikopter med to rotorer har store synkroniserede rotorer, tonet cockpit med 2 sæder, sidedør og lastrumsdør bagtil, der kan åbnes, fungerende kranspil samt en fjernbetjent ubåd, der passer ind i lastrummet.
  • Drej på tandhjulet for at sætte gang i helikopterens kæmpestore synkroniserede rotorer.
  • Åbn helikopterens bageste lastrumsdør, og læs den medfølgende fjernbetjente ubåd ombord.
  • Skyd helikopterens sidedør åben, og drej tandhjulet for at betjene det fungerende kranspil.

9+, 569 Dele, 480mm x 74mm x 282mm

Varenummer: 2774189
Varen er udgået
Se lignende produkter

Byg og flyv i fantastiske maskiner med legesættet Helikopter med to rotorer, der omfatter en imponerende modelhelikopter med kæmpestore synkroniserede rotorer, tonet cockpit med 2 sæder, skydedør i siden, lastrum bagtil, der kan åbnes, fungerende kranspil og et sejt blåt, orange, hvidt og sort farvetema. Læs den fjernbetjente ubåd ind, drej de enorme propeller, og flyv ud over havet. Skyd derefter sidedøren op, og brug kranspillet til at sænke ubåden ned. Når dine helikoptereventyr er forbi, kan du ombygge sættet til flere eventyr i luften med et superhurtigt legetøjsjetfly, eller du kan suse hen over bølgerne med en hurtig legetøjs-luftpudebåd!
• Få 3 sjove byggemuligheder med dette LEGO® Creator 3 i 1-sæt. Byg den seje Helikopter med to rotorer, og ombyg den derefter til et jetfly eller en legetøjs-luftpudebåd for at få endnu flere eventyr i fuld fart. • Den flotte Helikopter med to rotorer har store synkroniserede rotorer, tonet cockpit med 2 sæder, sidedør og lastrumsdør bagtil, der kan åbnes, fungerende kranspil samt en fjernbetjent ubåd, der passer ind i lastrummet. • Drej på tandhjulet for at sætte gang i helikopterens kæmpestore synkroniserede rotorer. • Åbn helikopterens bageste lastrumsdør, og læs den medfølgende fjernbetjente ubåd ombord. • Skyd helikopterens sidedør åben, og drej tandhjulet for at betjene det fungerende kranspil. • Nyd helikopterens seje orange, blå, hvide, sorte og grå farvetema. • Indeholder en pilotminifigur, der er klar til eventyr. • Helikopteren med to rotorer er over 17 cm høj, 37 cm lang og 33 cm bred. • Legetøjsjetflyet er over 8 cm højt, 26 cm langt og 27 cm bredt. • Legetøjs-luftpudebåden er over 9 cm høj, 20 cm lang og 8 cm bred.

Producent
Varenummer
2774189
Model
31096
Ean
5702016367904
Til producentens hjemmeside
Produktbeskrivelse
LEGO Creator 31096 - Twin-rotor Helicopter - byggesæt
Produkttype
Twin-rotor Helicopter - byggesæt
Alder
9 år og op
Antal sætgenstande
569
Antal modeller (opbygningsmuligheder)
3
Sikkerhedsadvarsler
Ikke for børn under 3 år, kvælningsfare - små dele

Generelt

Produkttype
Twin-rotor Helicopter - byggesæt
Alder
9 år og op
Antal sætgenstande
569
Antal modeller (opbygningsmuligheder)
3

Diverse

Pakketype
Boks
Sikkerhedsadvarsler
Ikke for børn under 3 år, kvælningsfare - små dele
Dimensioner & vægt detaljer
Dobbeltrotor-helikopter: 33 cm x 37 cm x 17 cm
Jet-legetøj: 27 cm x 26 cm x 8 cm
Svævekøretøj: 8 cm x 20 cm x 9 cm

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.