41374 - LEGO Friends 41374 41374 Andreas poolparty

LEGO Friends 41374 41374 Andreas poolparty

Det ultimative poolpartysæt til børn, der elsker at hygge sig med vennerne!

Varenummer: 2774195
41374
41374
41374
41374
41374
41374
41374
548,00 kr.
438,40 kr. ekskl. moms
Fjernlager, 4-5 dages levering
Billigste privatfragt 0,00 kr.
Pieces: 468
6 Years

Detaljer

Producent: LEGO
Varenummer: 2774195
Model: 41374
Ean: 5702016370188

Til producentens hjemmeside

www.lego.com/en-GB/default.asp...
ProduktbeskrivelseLEGO Friends 41374 - Andrea's Pool Party - byggesæt
ProdukttypeAndrea's Pool Party - byggesæt
Alder6 år og op
Antal sætgenstande468
SikkerhedsadvarslerIkke for børn under 3 år, kvælningsfare - små dele, kvælningsfare - små kugler

Generelt

Produkttype Andrea's Pool Party - byggesæt
Alder 6 år og op
Antal sætgenstande 468

Diverse

Sikkerhedsadvarsler Ikke for børn under 3 år, kvælningsfare - små dele, kvælningsfare - små kugler
Den musikglade LEGO® Friends Andrea ved, hvordan man holder en fantastisk LEGO Friends fest. Vær med til hendes sjove poolparty. Hjælp den sporty LEGO Friends Stephanie med at øve sig i at surfe på den fantastiske bølgemaskine til soundtracket fra DJ Andreas funky rytmer. Send hende derefter ned ad rutsjebanen til pool-vandfaldet. Bestil noget at drikke i juicebaren, som Stephanie kan nyde i sin flamingo-badering. Men hun får ikke lov at slappe af ret længe. En festdeltager har lige sprøjtet på hende med en vandpistol! Hjælp hende med at tage et brusebad, og sæt hendes hår i omklædningsrummet, så hun kan komme tilbage til festen og se fantastisk ud.
• Indeholder 2 minidukkefigurer: Andrea og Stephanie. • Swimmingpool, der kan bygges, med rutsjebane, vandfald, fjedrende vippe, spabad, drejelig dj-pult, bruseområde med skabe, toilet og et akvarium. • Juicebaren har 2 barstole og kan leges med separat eller sættes fast i legetøjsswimmingpoolen som bassinbar. • Bølgemaskinen har et sæt højttalere, surfbræt og en vridbar knapfunktion, der kan genskabe en bølgebevægelse. • Tilbehør: frugtskål, blender, banan, gulerod, glas med kirsebær, surfbræt, plader, vandpistoler med skydefunktion, sløjfe, hårbørste, svømmefødder og en fisk. • Børn vil elske at lege, at de er Andrea, der synger for sine venner. • Ved at dreje bølgemaskinens knap kan børn lege, at de får pigerne til at surfe. • Sjove detaljer såsom pistoler, der "skyder" med vand, gør legeoplevelsen større. • Poolparty-scenariet hjælper mindre børn med at udleve og udforske sociale situationer. • Ideel julegave eller fødselsdagsgave til kreative børn. • Brug LEGO® Life appen, og find de intuitive byggevejledninger under Vejledninger PLUS. Hjælp unge byggere gennem byggeprocessen med de nemme funktioner, der gør brugeren i stand til at zoome ind og ud på sine kreationer, dreje dem og se dem undervejs i den specielle "spøgelsestilstand". • LEGO® Friends legetøj inspirerer til fantasifuld leg og gør byggeoplevelsen kreativ og sjov. • Dette sæt er en del af en LEGO® Friends verden fuld af hverdagshelte og spændende og virkelighedstro scenarier, og det er en perfekt gave til børn. • LEGO® poolanlægget er over 15 cm højt, 29 cm bredt og 20 cm dybt. • Bølgemaskinen er over 7 cm høj, 4 cm bred og 5 cm dyb.

LEGO®

 • 60304 - LEGO City 60304 Vejplader
  LEGO City 60304 Vejplader
  LEGO® City byggesættet Vejplader (60304) er sættet der for hele din by til at smelte sammen til én samlet enhed. Det giver en realistisk baggrund for børns fantasifulde leg med selvlysende legetøj i form af gadelygter, trafiklys, vejskilte, vejbanestriber, fartbump, en fodgængerovergang, træer og grønne områder. Børn kan placere vejpladerne, som de vil, bygge en by omkring dem og forbinde dem med andre LEGO byggesæt med vejplader for at udvide deres by!

  En oplagt gave til LEGO City fans fra 5 år
  Legetøjssættet LEGO City Vejplader indeholder en brugervenlig byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledniner til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer hjælper hurtigt unge LEGO byggere med at blive mesterbyggere.

  Inspirerende legetøj til drenge og piger
  LEGO City byggesæt stimulerer til åben, kreativ rolleleg med detaljerige bygninger, realistiske legetøjsfartøjer og sjove figurer, der rummer en fornøjelig og sjov legeoplevelse baseret på virkeligheden.
 • 10714 - LEGO Classic 10714 Blå byggeplade
  LEGO Classic 10714 Blå byggeplade
  Skab din helt egen verden på en blå LEGO® byggeplade!
  Skab en kystby, solrig swimmingpool, eller hvad du ellers kan forestille dig, med denne blå 32x32-byggeplade – det perfekte udgangspunkt for dine LEGO® kreationer!
 • 11010 - LEGO Classic 11010 Hvid byggeplade
  LEGO Classic 11010 Hvid byggeplade
  Aldrig før har man kunnet få en hvid LEGO® byggeplade så stor som denne! Dette helt hvide byggelegetøj er over 25 cm på hver led og giver børn et rummeligt 32x32-knoppers LEGO landskab, de kan bygge, lege og fremvise på. Større, bedre, lysere, hvidere! Inspirer LEGO byggere med en lang række blændende byggemuligheder – fra frosne søer til snedækkede bjerge, fra solbeskinnede strande til rumskibe! Hvem siger, at bunden skal være nederst? Denne kvalitetsbyggeplade har nok gribekraft til at holde byggeklodser i enhver vinkel, selv på hovedet (fantastisk til børns superhelteeventyr!), men de er også meget nemme at få af igen. Og når byggeriet er færdigt, giver den faste byggeplade børn en sammenstyrtningsfri måde at transportere og fremvise deres seje kreationer på. Legetøj fyldt med muligheder, som opbygger færdigheder, der varer hele livet LEGO Classic sæt giver børn selvudfoldelse og ubegrænset leg mellem hænderne. Og når de bygger, skaber og bruger fantasien, bliver deres fritænkning og evner til problemløsning ved med at vokse!
 • 10701 - LEGO Classic 10701 Grå byggeplade
  LEGO Classic 10701 Grå byggeplade
  Udvid din LEGO® samling med endnu en anvendelig del: Grå byggeplade.
  Denne LEGO® Classic Grå byggeplade er et oplagt supplement til LEGO samlingen og det perfekte udgangspunkt for kreativ byggesjov. 48x48 knopper.
 • 2304 - LEGO DUPLO 2304 Byggeplade Grøn - stor
  LEGO DUPLO 2304 Byggeplade Grøn - stor
  Med den store byggeplade kan børn udvide den verden, de har skabt.
 • 10700 - LEGO Classic 10700 Grøn byggeplade
  LEGO Classic 10700 Grøn byggeplade
  Udvid din LEGO® samling med endnu en praktisk del: Grøn byggeplade.
  Denne LEGO® Classic Grøn byggeplade er et oplagt supplement til LEGO samlingen og det perfekte udgangspunkt for kreativ byggesjov.

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.