75935 - LEGO Jurassic World 75935 75935 Baryonyx-kamp: Skattejagten

LEGO Jurassic World 75935 75935 Baryonyx-kamp: Skattejagten

Fantastisk Jurassic World dinosaurlegetøj og samlerobjekt til at udspille en episk skattejagt!

Varenummer: 2774182
Varen er udgået

Detaljer

Producent: LEGO
Varenummer: 2774182
Model: 75935
Ean: 5702016367232

Til producentens hjemmeside

www.lego.com/en-GB/default.asp...
ProduktbeskrivelseLEGO Jurassic World 75935 - Baryonyx Face-Off: The Treasure Hunt - byggesæt
ProdukttypeBaryonyx Face-Off: The Treasure Hunt - byggesæt
Karakter/temaJurassic World, Owen Grady, Claire Dearing, Danny Nedermeyer, Sinjin Prescott
Alder7 år og op
Antal sætgenstande434

Generelt

Produkttype Baryonyx Face-Off: The Treasure Hunt - byggesæt
Karakter/tema Jurassic World, Owen Grady, Claire Dearing, Danny Nedermeyer, Sinjin Prescott
Alder 7 år og op
Antal sætgenstande 434
Skynd dig at stoppe Danny Nedermeyer og Sinjin Prescotts farlige skattejagt i LEGO® Jurassic World! Ifølge legenden findes der en skjult skat i junglen, og Danny og Sinjin har et kort og et gammelt videobånd, der skal hjælpe dem med at finde den. Men da en baryonyx-dinosaur tror, de forsøger at stjæle hendes fisk, må de skjule sig i en gammel campingvogn. Hjælp Owen Grady og Claire Dearing med at reparere offroaderen. Kør derefter ud sammen med dem og hunden Red for at fange skurkene, før de stjæler skatten!
• Dette LEGO® Jurassic World dinosaurlegesæt til børn indeholder 4 minifigurer: Owen Grady, Claire Dearing, Danny Nedermeyer, Sinjin Prescott samt en figur af hunden Red. • Offroaderen har plads til 2 minifigurer, opbevaringsrum bagtil, fastgørelsespunkt til campingvognen, klodsbyggede projektører og brændstofbeholder samt et skruetrækkerelement. • Campingvognen har en antenne, der kan bygges, og diverse planteelementer på ydersiden, dør, der kan åbnes, og et detaljeret interiør med computer og seng, der kan bygges, samt diverse elementer, bl.a. kaffekop, filmkamera og stegepande. • Junglescenen indeholder et palmetræ, der kan bygges, skjult skattekiste med afsløringsfunktion og 6 ædelstens- og 2 guldbarre-elementer indeni, samt diverse elementer, bl.a. planter og 2 fisk. • Tryk på udløseren for at afsløre den skjulte skattekiste. • Den støbte Jurassic World baryonyx-dinosaurlegetøjsfigur, der kan bygges, har snappende kæber og justerbart hoved, arme og ben. • Våben: Owen Gradys bedøvelsesvåben og Sinjin Prescotts machete. • Tilbehør: Sinjin Prescotts hat, taske, kort og videobånd. • Minifigurerne af Danny Nedermeyer og Sinjin Prescott er nye i juni 2019. • Børn kan genskabe spændende scener fra den animerede tv-serie LEGO® Jurassic World med dette samlerlegetøj. • Dette LEGO® byggesæt er en perfekt dinosaurgave til børn. • Offroaderen er over 7 cm høj, 13 cm lang og 8 cm bred. • Campingvognen er over 10 cm høj, 14 cm lang og 5 cm bred. • Junglescenemodellen er over 14 cm høj, 14 cm bred og 8 cm dyb. • Baryonyx-dinosaurfiguren er over 12 cm høj, 28 cm lang og 4 cm bred.

LEGO®

 • 11010 - LEGO Classic 11010 Hvid byggeplade
  LEGO Classic 11010 Hvid byggeplade
  Aldrig før har man kunnet få en hvid LEGO® byggeplade så stor som denne! Dette helt hvide byggelegetøj er over 25 cm på hver led og giver børn et rummeligt 32x32-knoppers LEGO landskab, de kan bygge, lege og fremvise på. Større, bedre, lysere, hvidere! Inspirer LEGO byggere med en lang række blændende byggemuligheder – fra frosne søer til snedækkede bjerge, fra solbeskinnede strande til rumskibe! Hvem siger, at bunden skal være nederst? Denne kvalitetsbyggeplade har nok gribekraft til at holde byggeklodser i enhver vinkel, selv på hovedet (fantastisk til børns superhelteeventyr!), men de er også meget nemme at få af igen. Og når byggeriet er færdigt, giver den faste byggeplade børn en sammenstyrtningsfri måde at transportere og fremvise deres seje kreationer på. Legetøj fyldt med muligheder, som opbygger færdigheder, der varer hele livet LEGO Classic sæt giver børn selvudfoldelse og ubegrænset leg mellem hænderne. Og når de bygger, skaber og bruger fantasien, bliver deres fritænkning og evner til problemløsning ved med at vokse!
 • 60304 - LEGO City 60304 Vejplader
  LEGO City 60304 Vejplader
  LEGO® City byggesættet Vejplader (60304) er sættet der for hele din by til at smelte sammen til én samlet enhed. Det giver en realistisk baggrund for børns fantasifulde leg med selvlysende legetøj i form af gadelygter, trafiklys, vejskilte, vejbanestriber, fartbump, en fodgængerovergang, træer og grønne områder. Børn kan placere vejpladerne, som de vil, bygge en by omkring dem og forbinde dem med andre LEGO byggesæt med vejplader for at udvide deres by!

  En oplagt gave til LEGO City fans fra 5 år
  Legetøjssættet LEGO City Vejplader indeholder en brugervenlig byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledniner til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer hjælper hurtigt unge LEGO byggere med at blive mesterbyggere.

  Inspirerende legetøj til drenge og piger
  LEGO City byggesæt stimulerer til åben, kreativ rolleleg med detaljerige bygninger, realistiske legetøjsfartøjer og sjove figurer, der rummer en fornøjelig og sjov legeoplevelse baseret på virkeligheden.
 • 10701 - LEGO Classic 10701 Grå byggeplade
  LEGO Classic 10701 Grå byggeplade
  Udvid din LEGO® samling med endnu en anvendelig del: Grå byggeplade.
  Denne LEGO® Classic Grå byggeplade er et oplagt supplement til LEGO samlingen og det perfekte udgangspunkt for kreativ byggesjov. 48x48 knopper.
 • 2304 - LEGO DUPLO 2304 Byggeplade Grøn - stor
  LEGO DUPLO 2304 Byggeplade Grøn - stor
  Med den store byggeplade kan børn udvide den verden, de har skabt.
 • 10700 - LEGO Classic 10700 10700 Grøn byggeplade
  LEGO Classic 10700 10700 Grøn byggeplade
  Udvid din LEGO® samling med endnu en praktisk del: Grøn byggeplade.
  Denne LEGO® Classic Grøn byggeplade er et oplagt supplement til LEGO samlingen og det perfekte udgangspunkt for kreativ byggesjov.
 • 10714 - LEGO Classic 10714 Blå byggeplade
  LEGO Classic 10714 Blå byggeplade
  Skab din helt egen verden på en blå LEGO® byggeplade!
  Skab en kystby, solrig swimmingpool, eller hvad du ellers kan forestille dig, med denne blå 32x32-byggeplade – det perfekte udgangspunkt for dine LEGO® kreationer!

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.