70670 - LEGO Ninjago 70670 Spinjitzu-klosteret

LEGO Ninjago 70670 Spinjitzu-klosteret

Lev livet som en ninja i det actionfyldte Spinjitzu-kloster!

Varenummer: 2693965
Varen er udgået

Detaljer

Producent: LEGO
Varenummer: 2693965
Model: 70670
Ean: 5702016367508

Til producentens hjemmeside

www.lego.com/en-GB/default.asp...
ProduktbeskrivelseLEGO NINJAGO Masters of Spinjitzu 70670 - Monastery of Spinjitzu - byggesæt
ProdukttypeMonastery of Spinjitzu - byggesæt
Karakter/temaKai, Zane, Jay, Nya, NINJAGO Masters of Spinjitzu, Cole, Wu
Alder9 år og op
Antal sætgenstande1070
SikkerhedsadvarslerIkke for børn under 3 år, kvælningsfare - små dele
Bredde32 cm
Dybde21 cm
Højde29 cm

Generelt

Produkttype Monastery of Spinjitzu - byggesæt
Karakter/tema Kai, Zane, Jay, Nya, NINJAGO Masters of Spinjitzu, Cole, Wu
Alder 9 år og op
Antal sætgenstande 1070

Diverse

Pakketype Boks
Sikkerhedsadvarsler Ikke for børn under 3 år, kvælningsfare - små dele
Dimensioner 32 cm x 29 cm x 21 cm
Træn med Wu, Jay, Nya, Zane, Cole, Lloyd og Kai i Spinjitzu-klosteret! Styrk dine ninjaevner med kampplatforme, sværdsvingende og "frugtskærende" Spinjitzu-træningsstationer. Og lær om NINJAGO® historien fra Wus billeder på væggene. Men pas på – Wyplash har sneget sig ind i klosteret og stjålet lynets nunchakuer! Aktivér kyllingefælden, og brug alle de Spinjitzu-evner, du har tilegnet dig, til at fange skeletgeneralen og beskytte de gyldne våben!
• Dette ninja-legetøjssæt indeholder 8 LEGO® NINJAGO® minifigurer: Wu, Jay, Nya, Zane, Cole, Lloyd, Kai og Wyplash. • Spinjitzu-klosteret kan foldes ud, så det er nemmere at lege med, og indeholder: port, der kan åbnes, tårn, telokale med 2 sæder og skjult håndtagsbetjent knivfælde, roterende træningsstation og bonsai-træ, der kan bygges, kyllingefældefunktion samt klistermærker med vægmalerier af LEGO® NINJAGO® historien. • Dette ninjalegetøj omfatter en træningsstation med 2 roterende sværd, "frugtskærende" træningsstation med kniv, banan- og æbleelementer, der kan væltes, samt 2 håndholdte ninja-kampplatforme, som LEGO® NINJAGO® ninja-minifigurerne kan stå på. • Dette LEGO® NINJAGO® legetøj indeholder alle ninjakrigernes 4 gyldne våben til samlingen: Kais sværd af ild, Jays lyn-nunchakuer, Coles jordskælv-le og Zanes kastestjerner af is. • Våben: Wus bo-stav, Nyas spyd og Wyplashs daggert. • Du kan også finde gyldne våben til samlingen i LEGO® NINJAGO® sættene 70667 Kais knivskarpe kværn og Zanes snescooter, 70668 Jays stormjager og 70669 Coles jordbor. • LEGO® NINJAGO® Legacy sortimentet omfatter nye versioner af populært actionlegetøj fra tidligere sæsoner, så du kan genskabe eller genopleve de ikoniske konflikter fra tv-serien NINJAGO: Masters of Spinjitzu. • Modellen er over 29 cm høj, 32 cm bred og 21 cm dyb i lukket tilstand.

LEGO®

 • 60304 - LEGO City 60304 Vejplader
  LEGO City 60304 Vejplader
  LEGO® City byggesættet Vejplader (60304) er sættet der for hele din by til at smelte sammen til én samlet enhed. Det giver en realistisk baggrund for børns fantasifulde leg med selvlysende legetøj i form af gadelygter, trafiklys, vejskilte, vejbanestriber, fartbump, en fodgængerovergang, træer og grønne områder. Børn kan placere vejpladerne, som de vil, bygge en by omkring dem og forbinde dem med andre LEGO byggesæt med vejplader for at udvide deres by!

  En oplagt gave til LEGO City fans fra 5 år
  Legetøjssættet LEGO City Vejplader indeholder en brugervenlig byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledniner til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer hjælper hurtigt unge LEGO byggere med at blive mesterbyggere.

  Inspirerende legetøj til drenge og piger
  LEGO City byggesæt stimulerer til åben, kreativ rolleleg med detaljerige bygninger, realistiske legetøjsfartøjer og sjove figurer, der rummer en fornøjelig og sjov legeoplevelse baseret på virkeligheden.
 • 10701 - LEGO Classic 10701 Grå byggeplade
  LEGO Classic 10701 Grå byggeplade
  Udvid din LEGO® samling med endnu en anvendelig del: Grå byggeplade.
  Denne LEGO® Classic Grå byggeplade er et oplagt supplement til LEGO samlingen og det perfekte udgangspunkt for kreativ byggesjov. 48x48 knopper.
 • 10714 - LEGO Classic 10714 Blå byggeplade
  LEGO Classic 10714 Blå byggeplade
  Skab din helt egen verden på en blå LEGO® byggeplade!
  Skab en kystby, solrig swimmingpool, eller hvad du ellers kan forestille dig, med denne blå 32x32-byggeplade – det perfekte udgangspunkt for dine LEGO® kreationer!
 • 11010 - LEGO Classic 11010 Hvid byggeplade
  LEGO Classic 11010 Hvid byggeplade
  Aldrig før har man kunnet få en hvid LEGO® byggeplade så stor som denne! Dette helt hvide byggelegetøj er over 25 cm på hver led og giver børn et rummeligt 32x32-knoppers LEGO landskab, de kan bygge, lege og fremvise på. Større, bedre, lysere, hvidere! Inspirer LEGO byggere med en lang række blændende byggemuligheder – fra frosne søer til snedækkede bjerge, fra solbeskinnede strande til rumskibe! Hvem siger, at bunden skal være nederst? Denne kvalitetsbyggeplade har nok gribekraft til at holde byggeklodser i enhver vinkel, selv på hovedet (fantastisk til børns superhelteeventyr!), men de er også meget nemme at få af igen. Og når byggeriet er færdigt, giver den faste byggeplade børn en sammenstyrtningsfri måde at transportere og fremvise deres seje kreationer på. Legetøj fyldt med muligheder, som opbygger færdigheder, der varer hele livet LEGO Classic sæt giver børn selvudfoldelse og ubegrænset leg mellem hænderne. Og når de bygger, skaber og bruger fantasien, bliver deres fritænkning og evner til problemløsning ved med at vokse!
 • 2304 - LEGO DUPLO 2304 Byggeplade Grøn - stor
  LEGO DUPLO 2304 Byggeplade Grøn - stor
  Med den store byggeplade kan børn udvide den verden, de har skabt.
 • 10700 - LEGO Classic 10700 10700 Grøn byggeplade
  LEGO Classic 10700 10700 Grøn byggeplade
  Udvid din LEGO® samling med endnu en praktisk del: Grøn byggeplade.
  Denne LEGO® Classic Grøn byggeplade er et oplagt supplement til LEGO samlingen og det perfekte udgangspunkt for kreativ byggesjov.

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.