Hjælp

Lommelygter og pandelamper - Superfire Searchlight  M9-X 440lm USB - M9-X
Varenummer: 3253540
M9-X
M9-X
M9-X
M9-X
M9-X
M9-X

Superfire Searchlight M9-X 440lm USB

SuperFire M9-X søgelys - optimal belysning
Den kraftfulde SuperFire M9-X lommelygte er perfekt til en lang række scenarier takket være dens 5 lystilstande. 2 kraftige 18650 batterier sikrer langvarig drift, og lysstyrken på op til 440 lumen vil perfekt oplyse mørket i en afstand på op til 390 meter. Den relativt lette vægt på 388 g og en række praktiske designfunktioner garanterer enestående komfort.

5 lystilstande
Lommelygten er velegnet til mange anvendelser. Den kan skinne på 5 forskellige måder - stærk, medium, svag, med strobe-effekt og i SOS-tilstand. Det gør den ideel, for eksempel under en redningsaktion, som campinglys, advarselslys og meget mere. SuperFire tilbyder et uundværligt produkt, der altid kan give det perfekte svar på dine behov.

Uopslidelig lommelygte
Enheden er lavet af ekstremt holdbare materialer. Den er utrolig modstandsdygtig over for skader og vil glæde dig med dens pålidelighed. Du behøver ikke længere at frygte enhver påvirkning - for M9-X er selv et fald fra en højde på 1 m ikke en trussel!


Kraftig powerbank
2 kraftige batterier opladet via USB giver op til 150 minutters lommelygtedrift. Deres ladningsniveau er angivet af indikatorer placeret på huset. Det er ikke alt! Enheden kan også fungere som en universel powerbank. Du behøver ikke længere bekymre dig om, at din telefons batteri nægter at tjene, når du er væk hjemmefra, for eksempel på en campingtur. Hvis du har M9-X med, kan du hurtigt og sikkert oplade den.

Perfekt gennemtænkt design
Hvad der ellers adskiller SuperFire-lommelygten, er flere praktiske designfunktioner. Foldebeslaget placeret i bunden gør, at enheden kan placeres stabilt på enhver overflade. Det gør den ideel, for eksempel under en natfisketur. En speciel krog for enden af lommelygten giver dig mulighed for bekvemt at hænge den op. Ekstra opbevaringsplads i beslaget gør det nemt blandt andet at transportere kabler, skruetrækkere eller andet mindre tilbehør.

Let, holdbar, effektiv
Lommelygten er lavet af slidstærkt, men letvægts ABS-plastik. Som et resultat vejer enheden ikke for meget, hvilket kombineret med dens relativt lille størrelse gør det muligt at transportere den bekvemt. En yderligere fordel ved udstyret er IP31 vandtæthed. Den hvide frontlampe og sidelamperne, røde og hvide, giver optimal belysning i næsten enhver situation.

226,00 kr. 180,80 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 4-5 dages levering (Forventes på eget lager 25-06-2024)

Producent
Varenummer
3253540
Model
M9-X
Ean
6956362909298
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.