Hjælp

Lommelygter og pandelamper - Superfire Workshop Flashlight  G7 1000lm USB - G7
Varenummer: 3245775
G7
G7
G7
G7
G7
G7
G7
G7

Superfire Workshop Flashlight G7 1000lm USB

Superfire G7 værkstedslommelygte
Den dobbeltsidede sammenklappelige værkstedslygte Superfire G7 giver fremragende belysning med en samlet lysstyrke på op til 1600 lm. Takket være det drejelige design kan den skinne på 3 måder, så du kan justere dens betjening til dine behov. Du oplader batteriet med en kapacitet på hele 5.000 mAh ved hjælp af et almindeligt USB-kabel, hvilket kombineret med enhedens holdbarhed og lette vægt gør, at du altid kan have det lige ved hånden og bruge dets muligheder uden meget besvær.

3 måder at bruge - vælg den bedste til hver situation
Det er muligt at bruge forlygten på 3 forskellige måder. Den kan lyse tovejs, samt give dobbelt eller enkelt belysning på den ene side. Du bestemmer, hvordan det skal tjene dig. Tag den på camping, brug den som en nødkilde til øjensikkert lys, eller brug den, når du reparerer din bil i vejkanten om natten - G7 vil hjælpe dig med ethvert behov!

Indstil det, som du vil have det
Hvad gør enheden så dejlig alsidig? Et perfekt gennemtænkt design! Dens dobbelte hoved kan drejes 360° og justeres 180°. Det er ikke alt! Du har også mulighed for at justere lommelygtens vinkel op til 270°. Dette giver dig en utrolig fleksibilitet - du kan nemt justere G7 til dine behov!

Det vil tjene dig så længe du har brug for det
Enheden er udstyret med et kraftigt 5000 mAh batteri, som giver en imponerende lang driftstid. Når begge lys er tændt, er det op til 6 timer. På den anden side, når du kun bruger ét lys, kan G7 skinne i op til 12 timer! Forlygten er desuden udstyret med 2 USB-porte - opladning og afladning, hvilket giver dig masser af muligheder. Dermed kan du f.eks. oplade din telefon!

Den er ikke engang bange for påvirkninger
Lommelygten er kendetegnet ved ekstrem holdbarhed. Særlige beskyttelseselementer på hjørnerne beskytter den mod skader. Alt dette betyder, at mulige påvirkninger udgør en lille trussel mod G7. Selv et fald fra en højde på op til 1 m vil ikke være særlig farligt for det! Derudover er enheden modstandsdygtig over for mindre stænk. Derfor vil du bruge det i næsten enhver situation uden frygt.

Det vil give dig sikkerhed ved brug
G7 er også blevet ordentligt beskyttet indefra. Dette sikrer pålidelig og stabil drift uanset forholdene. Ændringer i spænding eller atmosfæriske forhold har ringe indflydelse på dens funktion. Enhedens DC-kredsløb garanterer brugssikkerheden og sikkerheden for, at alt fungerer, som det skal.

Mange anvendelsesmuligheder
Takket være dens alsidighed vil Superfire G7 være ideel til mange applikationer. Skal du reparere din bil efter mørkets frembrud? En campingtur med familie eller venner? Behovet for at få en lyskilde ved en natmadbod? Værkstedslygten er perfekt til brug i disse og mange andre situationer!

318,00 kr. 254,40 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 4-5 dages levering

Producent
Varenummer
3245775
Model
G7
Ean
6956362912519
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.