Hjælp

Lydkort - Elgato WAVE XLR *DEMO* - 10MAG9901

Elgato WAVE XLR *DEMO*

Mikrofon interface til XLR og USB-C, anti-clipping, 75 dB preamp, direkte monitorering, touch mute knappe og kan bruges sammen med Elgato WAVE Link digital mixing app

Denne demovare er enten returneret til os pga. gældende fortrydelsesret, har ødelagt original emballage eller har været repareret. Det er os ikke muligt at uddybe nærmere, hvilken af disse scenarier der er gældende for den enkelte vare. Varen er testet og fungerer, men original emballage og tilbehør, der ikke har betydning for varens funktion, kan mangle. Evt. batteri, oplader eller strømkabel, for at kunne bruge varen efter oprindelig hensigt, vil medfølge såfremt dette er indeholdt i modellen. Ved køb af demovarer, der i produkttitlen, og/eller varespecifikationen, indeholder medfølgende spil, vil disse spil ikke være omfattet af definitionen ”tilbehør, som har betydning for funktionen”, der beskrives ovenfor, hvorfor også disse kan mangle. Der er samme reklamations- og fortrydelsesret på demovarer som ved køb af nye varer. Det er ikke muligt at bestille flere end det antal vi har på lager.

Varenummer: 2978778d
Varen er udgået
Se lignende produkter

You love your XLR microphone. You'll love it even more with Wave XLR, a compact USB interface that gives your mic superpowers.

Producent
Varenummer
2978778d
Model
10MAG9901
Ean
0840006642886
Til producentens hjemmeside
Produktbeskrivelse
Elgato Wave XLR - lydkort
Enhedstype
Lydkort
Pakningstype
Ekstern
Grænsefladetype
USB-C
Vægt
293 g
Farve
Sort
DAC-opløsning
24 bit
Prøvehastighed
48 kHz (min) - 96 kHz (maks.)
Systemkrav
Windows 10 64-bit Edition, Apple MacOS 10.15 eller nyere

Generelt

Enhedstype
Lydkort
Formfaktor
Ekstern
Grænsefladetype
USB-C
Vægt
293 g
Fås i farverne
Sort

Lydudgang

DAC-opløsning
24 bit
Prøvehastighed
48 kHz (min) - 96 kHz (maks.)
Frekvensrespons
20 - 20000 Hz

Ekspansion / Konnektivitet

Interface
1 x mikrofon - XLR
1 x hovedtelefoner - minitelefon 3,5 mm
1 x USB - 24 pin USB-C

Diverse

Medfølgende ledninger
1 x USB-C kabel

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.