Hjælp

Massage - Therabody PowerDot UNO RED 2.0 electronic muscle stimulator - PD01926-01
Varenummer: 3227720
PD01926-01
PD01926-01
PD01926-01
PD01926-01
PD01926-01
PD01926-01
PD01926-01

Therabody PowerDot UNO RED 2.0 electronic muscle stimulator

NMES: Neuromuskulær elektrisk stimulering bruger små elektriske signaler til at målrette og skabe sammentrækninger af musklen for at fremskynde muskelrestitution, hjælpe midlertidigt med at reducere smerter og hjælpe med at øge muskelstyrke og udholdenhed.
TENS: Transkutan elektrisk nervestimulation bruger elektriske impulser til at stimulere sensoriske nerver, hvilket giver midlertidig smertelindring i det påførte område.
Smart Connectivity: Opretter trådløs forbindelse via Bluetooth® til PowerDot-mobilappen, hvor du finder nyttige guider til programvalg, pudeplacering og træningsvarighed ved hjælp af Smart AI.
Fitness App-integration: PowerDot-appen integreres med de fleste populære fitness-apps for at lære om dine aktiviteter, skræddersy programmer til at hjælpe dig med at opnå optimal atletisk præstation, restituere hurtigere og mere effektivt og midlertidigt lindre smerter.
Spor fremskridt: Spor dine træningspas og overvåg, hvordan din krop reagerer på programmer og daglige aktiviteter, hvilket giver dig mulighed for at tage kontrol over din wellness-rutine.
Let at have med: Fuldt styret af din mobile enhed, disse kompakte og lette pods kommer i en beskyttende bæretaske, der kan passe ind i standardstørrelse rygsække, træningstasker eller håndtasker.
Håndfri: Når du er begyndt din session, er du i stand til at bevæge dig fri af ledninger i løbet af dagen.

PowerDot, en kraftfuld Smart Muscle Stimulator fra Therabody, giver dig en ny måde at understøtte midlertidig smertelindring, øge restitutionen og hjælper med at opbygge styrke og udholdenhed. Denne enhed bringer de gennemprøvede koncepter fra NMES og TENS ind i slanke letvægts pods, du kan bruge hvor som helst, håndfrit. Brug integrerede TENS-protokoller til midlertidigt at reducere smerte, eller brug NMES til at hjælpe med at restituere hurtigere og opbygge muskelstyrke og udholdenhed. Fuldt styret af PowerDot-appen, fjerner den gætværket af elektrisk muskelstimulering ved at guide og tilpasse intensiteten og pudernes placering af hver behandlingssession. Som et bevist klasse II FDA godkendt medicinsk udstyr er PowerDot 2.0 betroet af alle fra verdens bedste atleter til fitnessentusiaster og mere.


MICRO USB Charging cable included

1.419,00 kr. 1.135,20 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 4-5 dages levering

OPLAD DIN YDELSE. OPLAD DINE MUSKLER.

PowerDot, en kraftfuld smart muskelstimulator fra Therabody, giver dig en ny måde at støtte midlertidig smertelindring på, øge restitutionen og hjælper med at opbygge styrke og udholdenhed. Denne enhed bringer de gennemprøvede koncepter fra NMES og TENS ind i slanke letvægts pods, du kan bruge hvor som helst, håndfrit. Brug integrerede TENS-protokoller til midlertidigt at reducere smerte, eller brug NMES til at hjælpe med at restituere hurtigere og opbygge muskelstyrke og udholdenhed. Fuldt styret af PowerDot-appen fjerner den gætværket af elektrisk-muskelstimulering ved at guide og tilpasse intensiteten og pudeplaceringen af ​​hver behandlingssession. Som en gennemprøvet klasse II FDA-godkendt medicinsk enhed, er PowerDot 2.0 betroet af alle fra verdens bedste atleter, til fitnessentusiaster og mere.

De kraftfulde fordele ved smart muskelstimulering
●Fremskynder muskelrestitution
●Hjælper med at øge muskelstyrke og udholdenhed< br>●Midlertidig smertelindring

FUNKTIONER:
●NMES: Neuromuskulær elektrisk stimulering bruger små elektriske signaler til at målrette og skabe sammentrækninger af musklen for at fremskynde muskelrestitutionen, hjælp midlertidigt med at reducere smerte og hjælpe med at øge muskelstyrke og udholdenhed.

●TENS: Transkutan elektrisk nervestimulation bruger elektriske impulser til at stimulere sensoriske nerver, hvilket giver midlertidig smertelindring i det anvendte område.

●Smart Connectivity: Opretter trådløs forbindelse via Bluetooth® til PowerDot-mobilappen, hvor du finder nyttige vejledninger til programvalg, pudeplacering og træningsvarighed vha. Smart AI.

●Fitness-app-integration: PowerDot-appen integreres med de fleste populære fitness-apps for at lære om dine aktiviteter, skræddersy programmer for at hjælpe dig med at opnå optimal atletisk præstation, restituere hurtigere og mere effektivt, og lindrer midlertidigt smerter.

●Spor fremskridt: Spor dine træningspas og overvåg, hvordan din krop reagerer på programmer og daglige aktiviteter, hvilket giver dig mulighed for at tage kontrol over din wellness-rutine.

●Bærbarhed: Fuldt styret af din mobilenhed, disse kompakte og lette pods kommer i en beskyttende bæretaske, der kan passe ind i rygsække, træningstasker eller håndtasker i standardstørrelse.

●Betroet af atleter og medicinske eksperter: Et klasse IIFDA-godkendt medicinsk udstyr, der bruges og har tillid til af topatleter, fitnessentusiaster og medicinske fagfolk.

●Hænder -Gratis: Når du har startet din session, er du i stand til at bevæge dig fri af ledninger, i løbet af din dag.

Producent
Varenummer
3227720
Model
PD01926-01
Ean
735850736198
Til producentens hjemmeside
Bredde
160 mm
Dybde
190,5 mm
Højde
68,6 mm
Vægt
12 g
Pakkebredde
431,8 mm
Pakkedybde
660,4 mm
Pakkehøjde
330,2 mm
Pakkevægt
560 g
Formfaktor
Elektrodeenhed
Produktfarve
Rød
Justerbar intensitivitet
Ja
Timer
Ja
Batteridrevet
Ja
Indbygget skærm
Ingen
Brugervejledning
Ja
Brugervejledning
Ja
Batterier inkluderet
Ja
Bæretaske
Ja
Oprindelsesland
Taiwan
Produkter pr. forsendelseskasse (indvendig)
1 stk
Produkter pr. hovedkasse (udvendigt)
28 stk
FN-nummer
3481

Vægt & størrelser

Bredde
160 mm
Dybde
190,5 mm
Højde
68,6 mm
Vægt
12 g
Pakkebredde
431,8 mm
Pakkedybde
660,4 mm
Pakkehøjde
330,2 mm
Pakkevægt
560 g

Tekniske detaljer

Formfaktor
Elektrodeenhed
Produktfarve
Rød
Justerbar intensitivitet
Ja
Timer
Ja

Strømstyring

Batteridrevet
Ja

Display

Indbygget skærm
Ingen

Emballage indhold

Brugervejledning
Ja
Brugervejledning
Ja
Batterier inkluderet
Ja
Bæretaske
Ja

Logistik data

Oprindelsesland
Taiwan
Produkter pr. forsendelseskasse (indvendig)
1 stk
Produkter pr. hovedkasse (udvendigt)
28 stk

Godkendelser

FN-nummer
3481

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.