Hjælp

Mobil - Beskyttelsesglas - GEAR Glass Protector 3D Samsung J6 2018 - 661092
Varenummer: 3252137

GEAR Glass Protector 3D Samsung J6 2018

Edge to Edge Gear 3D-glas tilbyder det samme materiale af høj kvalitet og beskyttelse som standard skærmbeskyttelse sortimentet, men anvender en særlig proces der gør det muligt at det kan bøjes for at matche enhedens skærm.

Perfekt pasform med 100% kant til kant dækning.
GEAR 3D-glas er bøjet for at matche den eksakte form på din smartphones buede skærm for at sikre en perfekt pasform. Det giver 100% skærmdækning med kant til kantbeskyttelse for hele skærmen.

Helt afrundede kanter
3D-glaset er endnu mere afrundet end standard glas-skærmbeskyttelse, hvilket giver dig en glat afrundet kant, der ser og føles god.

Anti-Dust Layer
Kanten af ​​3D-glas har et anti støvlag der forhindrer kanten af ​​det hærdede glasbeskyttelse i at slippe, et fælles problem med andre buede skærmbeskyttelse på markedet.

Rammebeskyttelse
GEAR 3D-glasset er omgivet af en akrylramme der giver ekstra beskyttelse og som smelter problemfrit sammen med din smartphone. Klare og farvematchende muligheder er tilgængelige for en bred vifte af modeller, så du kan beholde din smartphones originale design.

9H hårdhed
GEAR 3D-glas-skærmbeskyttelse er 9 gange hårdere end standardglas og har en 0,3 mm ultra-tynd, ridseafvisende afrundet kantdesign med HD-klarhed.

Bedste materiale og limkvalitet
Lavet af japansk hærdet glas og lim af højeste kvalitet. 3D-glasset sikrer den bedste beskyttelse og vedhæftning.

Det medfølgende monteringssæt indeholder
Rengøringsklud
Microfoberklud
Støvfjerner klistermærke
Appliceringsinstruktion

161,00 kr. 128,80 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 3 dages levering

Producent
Varenummer
3252137
Model
661092
Ean
7319926610921
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.