Hjælp

Mobil - Covers & Cases - Apple iPhone 13 Leather Case with MagSafe - Dark Cherry - MM143ZM/A
Varenummer: 2998737
MM143ZM/A
MM143ZM/A

Apple iPhone 13 Leather Case with MagSafe - Dark Cherry

Bagsidecover til mobiltelefon, med MagSafe, læder, mørkt kirsebær, for iPhone 13

576,00 kr.
460,80 kr. ekskl. moms
Fjernlager, 5-6 dages levering
Billigste privatfragt 0,00 kr.

Apples læder-etui med MagSafe er designet, så det passer perfekt til iPhone 13 og sikrer fantastisk ekstra beskyttelse på en smuk måde.

Det er lavet af garvet og specialbehandlet læder, så ydersiden er blød og behagelig at røre ved, og det vil udvikle sin egen naturlige patina med tiden. Etuiet klikker hurtigt på plads og passer perfekt hen over din iPhone.

De indbyggede magneter i etuiet passer perfekt sammen med iPhone 13, så det er let at klikke på og af hver gang. Magneterne passer perfekt sammen og gør det hurtigere og nemmere end nogensinde at oplade trådløst. Og når det er tid til opladning, kan du bare lade etuiet sidde på og sætte en MagSafe-oplader på. Du kan også lægge din iPhone på en Qi-certificeret oplader.

Etuiet er blevet testet i tusindvis af timer under design- og fremstillingsprocessen ligesom alle andre etuier fra Apple. Så det er både flot og skabt til at beskytte din iPhone mod ridser og slag, hvis du taber den.

Etuiet er fremstillet af blødt læder af høj kvalitet, som hjælper med at beskytte din iPhone. Læder er et naturmateriale, og ligesom et læderbælte kan det med tiden få patina med folder og mærker.

Producent
Varenummer
2998737
Model
MM143ZM/A
Ean
194252779873
Til producentens hjemmeside
Produktbeskrivelse
Apple - bagsidecover til mobiltelefon
Produkttype
Bagsidecover til mobiltelefon
Materiale
Læder
Farve
Mørkt kirsebær
Designet for
iPhone 13

Generelt

Materiale
Læder
Farve
Mørkt kirsebær

Bæretaske

Type
Beskyttelsescover
Anbefalet brug
Til mobiltelefon
Beskyttelse
Dropbeskyttelse, ridsebeskyttelse
Trådløs opladingsstandarder
Qi
Omslagstype
Bagsidecover
Egenskaber
Indbygget magnetisk strip
Omslagsfunktioner
Blød berøring

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.