Hjælp

Mobil - Covers & Cases - Samsung *DEMO* Galaxy Z Fold 3 Leather Flip Cover - Black - EF-FF926LBEGWW

Samsung *DEMO* Galaxy Z Fold 3 Leather Flip Cover - Black

Flipomslag til mobiltelefon, læder, sort, for Galaxy Z Fold3 5G

Denne demovare er enten returneret til os pga. gældende fortrydelsesret, har ødelagt original emballage eller har været repareret. Det er os ikke muligt at uddybe nærmere, hvilken af disse scenarier der er gældende for den enkelte vare. Varen er testet og fungerer, men original emballage og tilbehør, der ikke har betydning for varens funktion, kan mangle. Evt. batteri, oplader eller strømkabel, for at kunne bruge varen efter oprindelig hensigt, vil medfølge såfremt dette er indeholdt i modellen. Ved køb af demovarer, der i produkttitlen, og/eller varespecifikationen, indeholder medfølgende spil, vil disse spil ikke være omfattet af definitionen ”tilbehør, som har betydning for funktionen”, der beskrives ovenfor, hvorfor også disse kan mangle. Der er samme reklamations- og fortrydelsesret på demovarer som ved køb af nye varer. Det er ikke muligt at bestille flere end det antal vi har på lager.

Køb ny 649,00 kr.

Varenummer: 2985749d
Varen er udgået
Se lignende produkter

Et cover i luksuriøs læder, som giver et behageligt greb om telefonen. Bagpå har coveret en rem, som gør, at telefonen ligger sikkert i hånden. Den kan også klappes ud, så den kan holde telefonen oprejst.

Producent
Varenummer
2985749d
Model
EF-FF926LBEGWW
Ean
8806092632950
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.