Hjælp

Parfume og dufte - Dolce & Gabbana Light Blue Forever Pour Femme EDP 25 ml - 15300102013

Dolce & Gabbana Light Blue Forever Pour Femme EDP 25 ml

Dolce & Gabbana fanger essensen af evig kærlighed med en ny, uimodståelig limited edition inden for den ikoniske duftlinje Light Blue. Gør dig klar til sommerens duft til hende, Light Blue Forever Pour Femme. En sensuel eau de parfum som hylder ægte kærlighed i alle dens afskygninger, en italiensk kærlighedshistorie, som udspiller sig på et solbeskinnet Capri.

Duften åbner med den klassiske friske signatur i Light Blue, sprøde Granny Juletræ Smith-æbler og aromatisk, italiensk citron. Disse møder et nyt, strålende hjerte af appelsinblomst og hvide blomster som sammen skaber følelsen af en skøn buket en varm sommerdag. Det sensuelle hjerte viser vejen til duftens base, hvor duftnoter af cedertræ og cashmeran omfavnes af hvid moskus.

Varenummer: 3218860
Varen er udgået
Se lignende produkter

Producent
Varenummer
3218860
Model
15300102013
Ean
3423222015954
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.