Hjælp

Postkasse - MEFA Homebox på fod, Grå - 240202
Varenummer: 3227346
240202
240202

MEFA Homebox på fod, Grå

myRENZbox Homebox er en moderne, elektronisk og elegant pakkepostkasse med mulighed for afsendelse og levering lige ved døren. Leveres inkl. gevindstænger til montering i beton.

3.995,00 kr. 3.196,00 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Bestillingsvare, 8-9 dages levering

Med en stilren og elektronisk myRENZbox Homebox er det muligt at sende og modtage pakker lige ved døren, og derfor er den yderst ideel for både privatpersoner og erhvervsdrivende, der ønsker at gøre hverdagen nemmere og mere enkel. For de erhvervsdrivende gælder det blandt andet, at en myRENZbox Homebox kan være med til at øge salget uden for normal åbningstid og skabe større fleksibilitet internt i virksomheden og for kunderne. Den elektroniske pakkepostkasse betjenes ved, at din smartphone eller pakkeleverandørens enhed automatisk tilkobles postkassen via Bluetooth, og dermed giver adgang, men der er selvfølgelig også mulighed for, at postkassen kan betjenes uden brug af app, men derimod med fast kode til åbning. Derudover er det også muligt at give adgang til andre, hvis du selv er forhindret i at tømme din myRENZbox Homebox. Vores myRENZbox Homebox fungerer helt uden kabelforbindelse til netværk eller strøm, og får al energi fra solcellerne på selve postkassen. myRENZbox Homebox kan rumme hele 125L, og der er garanti for tryg og sikker pakkeopbevaring, indtil du kommer hjem. Du kan vælge at købe pakkepostkassen som enten fod – eller vægmonteret. Ved montering på fod medfølger et spyd, der skal nedsænkes i jorden, hvorpå postkassen monteres. Med en myRENZbox Homebox er der 5 års garanti på rustgennemtæring, og du er sikret en smart og elegant pakkepostkasse med ParcelHome Techonology. Leveres inkl. fod og skruer. Når du køber en Homebox, skal den registreres i vores portal og dette betyder, at det kan tage op til 2-3 hverdage før boksen kan tages i brug, fra vi modtager registreringsformularen.

Producent
Varenummer
3227346
Model
240202
Ean
5701867031415
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.