Hjælp

Puslespil - Ravensburger Come In Red Riding Hood 1000p Floor - 174621
Varenummer: 3157997

Ravensburger Come In Red Riding Hood 1000p Floor

Ravensburger har puslespilsmotiver for enhver smag fra 500 brikker til verdens største puslespil med 40.320 brikker. Puslespil i høj kvalitet og farverigt design fremstillet af eksklusive materialer og specialdesignede værktøjer, der sikrer en fantastisk puslespilsoplevelse. Brikkerne er fremstillet i en meget eksklusiv og kraftig kvalitet, af ekstra holdbart pap og i blændfrit papir med hørstruktur. Vores skæreværktøj i stål er designet og udformet i hånden, og det sikrer, at to brikker ikke er ens og garanterer samtidig, at alle brikker passer perfekt sammen. Vælg mellem landskaber, monumenter, kunstværker, historie, kort, dyr med mere - alle sammen med farverige design.

140,00 kr. 112,00 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 5-6 dages levering

Puslespil til voksne
Verden: et puslespil. Når den ene brik passer problemfrit ind i den anden, og en verden kommer til live under dine hænder, slår hjertet hos den ægte puslespilsfan lidt hurtigere. Og det har Ravensburger-puslespil gjort siden 1891. Lige fra begyndelsen har vores mål været at lave puslespil af højeste kvalitet, og det er det stadig efter alle disse år. Ravensburger er derfor markedsleder inden for alsidighed og kvalitet og har de rigtige udfordringer og billeder til alle puslespilsfans.

Producent
Varenummer
3157997
Model
174621
Ean
4005556174621

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.