Hjælp

Robotplæneklipper - Einhell GC-RM 500 Robotplæneklipper, 500 m² *DEMO* - 3413930

Einhell GC-RM 500 Robotplæneklipper, 500 m² *DEMO*

Einhell GC-RM 500 robotplæneklipper leveres med installationsudstyr, som passer til plæner på op til 500 kvadratmeter. Robotplæneklipperen kan indstilles til en klippehøjde fra 20 til 60 mm og kan klare skråninger med en hældning på op til 35%. Robotplæneklipperens driftstid kan programmeres. For at beskytte robotplæneklipperen mod tyveri er den forsynet med pinkode og advarselssignal. Den kører automatisk tilbage til ladestationen, når den trænger til at blive ladet op. Sikkerhedssystemet omfatter sensorer til registrering af påkørsel, vip og løft, så robotplæneklipperen selv kan registrere eventuelle forhindringer. Robotplæneklipperen har også en indbygget regnsensor. Robotplæneklipperen er forsynet med et praktisk bærehåndtag, så den er nem at transportere.

Denne demovare er enten returneret til os pga. gældende fortrydelsesret, har ødelagt original emballage eller har været repareret. Det er os ikke muligt at uddybe nærmere, hvilken af disse scenarier der er gældende for den enkelte vare. Varen er testet og fungerer, men original emballage og tilbehør, der ikke har betydning for varens funktion, kan mangle. Evt. batteri, oplader eller strømkabel, for at kunne bruge varen efter oprindelig hensigt, vil medfølge såfremt dette er indeholdt i modellen. Ved køb af demovarer, der i produkttitlen, og/eller varespecifikationen, indeholder medfølgende spil, vil disse spil ikke være omfattet af definitionen ”tilbehør, som har betydning for funktionen”, der beskrives ovenfor, hvorfor også disse kan mangle. Der er samme reklamations- og fortrydelsesret på demovarer som ved køb af nye varer. Det er ikke muligt at bestille flere end det antal vi har på lager.

Køb ny 2.894,00 kr.

Varenummer: 2940214d
Varen er udgået
Se lignende produkter

Areal: Op til 500 m2
Programmerbar driftstid
Sikkerhedssensorer til registrering af kollision, væltning og løft
Tyverisikring med PIN-kode og advarselslyd
Regnsensor
Justerbar klippehøjde (20-60 mm)
Egnet til hældninger på op til 35%
Let transport med integreret bærehåndtag
Inklusive følgende installationsdele:
- 130 m kabel
- 190 x pløkker
- 4 x samlemuffer
- 3 x knive
Kører automatisk tilbage til ladestationen og oplader
Spænding: 28 V
Batterikapacitet: 2.0 Ah
Klippebredde: 18 cm
Klippehøjde: Trinløs| 20-60 mm
Maks. hældning: 35 %

Producent
Varenummer
2940214d
Model
3413930
Ean
4006825646689
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.