Hjælp

Robotstøvsuger - Smartmi Robotstøvsuger Vortex Wave Robot Vacuum Cleaner - CR5802WHEU
Varenummer: 3247687
CR5802WHEU
CR5802WHEU
CR5802WHEU
CR5802WHEU
CR5802WHEU
CR5802WHEU
CR5802WHEU
CR5802WHEU
CR5802WHEU
CR5802WHEU
CR5802WHEU
CR5802WHEU
CR5802WHEU
CR5802WHEU

Smartmi Robotstøvsuger Vortex Wave Robot Vacuum Cleaner

Smartmi Vortex Wave rengøringsrobot
Smartmi Vortex Wave er en effektiv enhed, der giver brugerne ikke kun tidsbesparelser, men også enestående nøjagtighed til at opretholde husholdningens renhed. Takket være præcis LDS-lasernavigation og nøjagtig rumlig kortlægning bevæger robotten sig effektivt rundt i lokaler og tilpasser sin rengøringsstrategi til individuelle behov gennem en række forskellige rengøringstilstande. I samarbejde med Xiaomi Mi Home-applikationen tilbyder Smartmi yderligere, ekstremt nyttige funktioner såsom muligheden for at tilpasse rengøringsprocessen. Dens betjening er intuitiv og krævende. Kombineret med intelligent forhindringsdetektion og trådløse softwareopdateringer er denne rengøringsrobot en avanceret, multifunktionel løsning til alle, der ønsker problemfri ordrevedligeholdelse af høj kvalitet i deres hjem.

LDS Laser Navigation og Precision Mapping
Smartmi Vortex Wave revolutionerer rengøringsprocessen i dit hjem med LDS lasernavigation. Robotten scanner ikke kun overfladen af din lejlighed, men skaber også et præcist kort, der giver mulighed for ekstremt effektiv og præcis rengøring af hver en krog. Takket være denne teknologiske løsning er Vortex Wave i stand til at omgå forhindringer, undgå dem og tilbyde et optimeret rengøringsskema, der er skræddersyet til dit hjems unikke indretning.

Fire rengøringstilstande for perfekt renlighed
Juster nemt den måde, Smartmi Vortex Wave tager sig af dine gulve med fire tilgængelige rengøringstilstande: Let rengøring, normal rengøring og kraftrengøring. Hver tilstand er skræddersyet til forskellige niveauer af snavs og behov, hvilket giver robotten mulighed for effektivt at fjerne både tørt og vådt snavs, fra let støv til genstridige pletter og aflejringer. Valg af tilstand er praktisk og intuitivt, og dine gulve vil altid skinne med renhed. Enheden har en motor, der udfører 1600 omdrejninger i minuttet, og dens sugestyrke er 4000Pa, hvilket giver dig tillid til rengøringseffekterne.

Kontrol og personalisering via applikationen
Med Xiaomi Mi Home-applikationen bliver din rengøring endnu mere skræddersyet til dine behov. Applikationen giver dig mulighed for ikke kun at vælge rengøringstilstande, men også at definere zoner, der skal springes over eller yderligere renses af robotten. Du kan angive specifikke områder og overvåge enhedens arbejde, uanset hvor du er, hvilket giver dig ekstra bekvemmelighed og kontrol over dit hjems renlighed.

Effektivitet, tidsbesparelse og selvrensende
Smartmi Vortex Wave håndterer ikke kun forskellige typer snavs ved at bruge passende udvalgte børster til dette formål, men renser også selv sin egen børste, hvilket minimerer brugerindgreb. Desuden er det genanvendelige filter nemt at rengøre, hvilket yderligere reducerer driftsomkostningerne og påvirker enhedens længere levetid. Enheden har tanke til rent og snavset vand med kapaciteter på 600ml og 360ml - den er derfor i stand til at rense en 98m2 overflade.

Intelligent forhindringsdetektion og trådløse opdateringer
Sikkerheden af din robot og møbler er afgørende, så Smartmi Vortex Wave er udstyret med en funktion til at registrere trapper og forhindringer, hvilket forhindrer utilsigtede fald og kollisioner. Pålidelighed og kontinuerlig optimering af ydeevnen er også sikret af trådløse softwareopdateringer, så din rengøringsrobot altid vil arbejde med de nyeste funktioner og forbedringer, hvilket giver kontinuerlig støtte til at opretholde renheden i dit hjem.

3.594,00 kr. 2.875,20 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 4-5 dages levering

Producent
Varenummer
3247687
Model
CR5802WHEU
Ean
6970403202391
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.