Hjælp

Service & support - Apple Care for Enterprise - extended service agreement - 3 years - on-site - SLRR2ZM/A
Varenummer: 3246174

Apple Care for Enterprise - extended service agreement - 3 years - on-site

Support opgradering, reservedele og arbejdskraft, 3 år (fra udstyrets oprindelig købsdato), on-site, responstid: NBD, enhed, Tier 1, for MacBook Air (13.6 tommer)

1.136,00 kr. 908,80 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Bestillingsvare, 4-5 måneders levering

AppleCare for Enterprise begynder med en AppleCare Account Manager - din personlige kontakt hos AppleCare. Din AppleCare Account Manager hjælper med at gennemgå din IT-infrastruktur, identificerer eventuelle problemer og leverer hver måned en aktivitetsrapport over dine supportopkald og reparationer. Den løbende support fra din AppleCare Account Manager sikrer, at du og dit team får det størst mulige udbytte af AppleCare for Enterprise.Fordi Apple selv fremstiller hardware, styresystemer og mange af programmerne til Apple-produkterne, kan AppleCare for Enterprise levere en integreret support og service, som du ikke finder andre steder. Du får support til hele IT-afdelingen over telefon eller via mail til al Apple-hardware og -software. Apple giver support til komplekse anvendelses- og integrationsscenarier, bl.a. MDM og Active Directory. Og hvis du har brug for hjælp til IBM MobileFirst til iOS-apps, hjælper Apple med at få løst problemet i samarbejde med IBM. AppleCare for Enterprise giver support til hele IT-afdelingen via seks tekniske kontaktpersoner, som du selv vælger. Support er tilgængelig 24 timer i døgnet syv dage om ugen med en svartid på maks. en time for højprioriterede sager, f.eks. når en produktionstjeneste er nede. Du kan også øge antallet af tekniske kontaktpersoner mod ekstra betaling.AppleCare for Enterprise kan hjælpe med at mindske belastningen på din virksomheds egen supportafdeling ved at yde teknisk support til medarbejderne over telefonen, 24 timer i døgnet syv dage om ugen. Apple giver teknisk support til Apple-hardware og -styresystemer, Apple-programmer, som f.eks. Keynote, Pages og Numbers, og personlige konti eller indstillinger.Ud over den dækning, der omfatter hardwareservice på stedet, kan du få repareret op til 2 procent af dine dækkede Mac-computere eller op til 5 procent af dine dækkede iPad- eller iPhone-enheder uanset årsag. Så hvis en medarbejder beskadiger en enhed ved et uheld, kan AppleCare for Enterprise også dække den slags skader. I de fleste tilfælde kan Apple reparere eller erstatte enheden inden for én arbejdsdag.

Producent
Varenummer
3246174
Model
SLRR2ZM/A
Ean
195949652530
Til producentens hjemmeside
Produktbeskrivelse
AppleCare for Enterprise - support opgradering - 3 år - on-site
Type
Support opgradering
Service inkluderet
Reservedele og arbejdskraft
Placering
On-site
Totale kontraktperiode
3 år (fra udstyrets oprindelig købsdato)
Svartid
Næste forretningsdag
Pristype
Enhed, Tier 1
Designet for
MacBook Air (13.6 tommer)

Generelt

Service inkluderet
Reservedele og arbejdskraft
Placering
On-site
Totale kontraktperiode
3 år (fra udstyrets oprindelig købsdato)
Svartid
Næste forretningsdag
Pristype
Enhed, Tier 1

Detaljer

Service & Support
Garantiforlængelse - reservedele og arbejdskraft - 3 år - on-site - responstid: NBD
Teknisk understøttelse - e-mailkonsultation - 3 år - responstid: 1 t - tilgængelighed: 24 timer pr. dag / mandag-søndag
Teknisk understøttelse - telefonrådgivning - 3 år - responstid: 1 t - tilgængelighed: 24 timer pr. dag / mandag-søndag
Teknisk understøttelse - assistance - 3 år

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.