Menu

Hjælp

S3003LWNO - Google *DEMO* Nest Protect - 230V Røgalarm 2.Gen

Google *DEMO* Nest Protect - 230V Røgalarm 2.Gen

Mere viden – færre bekymringer. Nest Protect registrerer hurtigt udviklende brande, ulmende brande og kulilte. Den fortæller dig også, hvor faren er. Du kan endda dæmpe en falsk alarm via din telefon. Og hvis du ikke er hjemme, sender den en advarsel til din mobiltelefon. Den hjælper med at passe på dig i op til 10 år. trådløs, 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 LE, 802.15.4, hvid
Bemærk, produktet har ikke en luftfugtigheds-måler

Denne demovare er enten returneret til os pga. gældende fortrydelsesret, har ødelagt original emballage eller har været repareret. Det er os ikke muligt at uddybe nærmere, hvilken af disse scenarier der er gældende for den enkelte vare. Varen er testet og fungerer, men original emballage og tilbehør, der ikke har betydning for varens funktion, kan mangle. Evt. batteri, oplader eller strømkabel, for at kunne bruge varen efter oprindelig hensigt, vil medfølge såfremt dette er indeholdt i modellen. Ved køb af demovarer, der i produkttitlen, og/eller varespecifikationen, indeholder medfølgende spil, vil disse spil ikke være omfattet af definitionen ”tilbehør, som har betydning for funktionen”, der beskrives ovenfor, hvorfor også disse kan mangle. Der er samme reklamations- og fortrydelsesret på demovarer som ved køb af nye varer. Det er ikke muligt at bestille flere end det antal vi har på lager.

Køb ny 993,00 kr.

Varenummer: 2684235d
Varen er udgået

Detaljer

Producent: Google
Varenummer: 2684235d
Model: S3003LWNO
Ean: 813917020845

Til producentens hjemmeside

nest.com/smoke-co-alarm/overvi...
Røg- og kuliltealarm, der tænker, taler og advarer din telefon. Nest Protect ser efter hurtigt opståede brande, ulmende brande og kulilte. Det taler også op, når der er et problem, kan dæmpes fra din telefon, og det vil endda sende en besked til din telefon, hvis du ikke er hjemme.

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.