Menu

Hjælp

915005425201 - Philips Hue Milliskin Indbygningsspot - Alu

Philips Hue Milliskin Indbygningsspot - Alu

Rundt indbygningsspot, 5,5W, LED, GU10, kan styres via din smartphone og kan kobles til alle dine andre smarte lyskilder i Hue serien via Hue Bridge (medfølger ikke), op til 15.000 timers levetid, 250 lumens, inkl. dimming switch så du kan styre lyset uden brug af Hue Bridge, Hue Bridge er altså ikke nødvendig for at bruge lampen, men anbefales for at få fuldt udbytte, Aluminium

Varenummer: 2607437
Varen er udgået

Detaljer

Producent: Philips
Varenummer: 2607437
Model: 915005425201
Ean: 8718696161067

Til producentens hjemmeside

www2.meethue.com/da-dk/p/hue-w...
ProduktbeskrivelsePhilips Hue White ambiance Milliskin - forsænket lampe - LED-lyspære - GU10 - 5.5 W - køligt hvidt lys - aluminium
ProdukttypeForsænket lampe
LyskildetypeLED-lyspære
Antal understøttede lyspærer1
DæmperJa
FarveAluminium
StiktypeGU10
Wattforbrug5.5 W
Wattforbrugs-ækvivalent25 W
Lyspæres Energy Efficiency-klasseA
OplysningsfarveKøligt hvidt lys
Lysstyrke250 lumen
Strålevinkel45 grad(er)
DæmpbarJa
Påkrævet spændingAC 220 - 240 V
Påkrævet frekvens50 - 60 Hz

Generelt

Produkttype Forsænket lampe
Antal understøttede lyspærer 1
Understøttet lyspæreeffekt 6.5 W
Kompatibel energiklasse for lyspære A, B, C, D, E, A+
Dæmper Ja
Funktioner Dobbeltisoleret

Lyskilde

Type LED-lyspære
Stiktype GU10
Wattforbrug 5.5 W
Wattforbrugs-ækvivalent 25 W
Lyspæres Energy Efficiency-klasse A
Oplysningsfarve Køligt hvidt lys
Lysstyrke 250 lumen
Strålevinkel 45 grad(er)
Dæmpbar Ja
Levetid 15000 timer

Strømkrav

Påkrævet spænding AC 220 - 240 V
Påkrævet frekvens 50 - 60 Hz

Diverse

Produktmateriale Syntetisk
Dækfarve Aluminium
Inkluderet tilbehør Farveskift
Overensstemmelsesstandarder IP20
Garanti 2 år
Materiale i høj kvalitet
Med sit førsteklasses materiale i højkvalitativt syntetisk materiale holder disse spots fra Philips SmartSpot meget længe. Smart belysningsløsning med et bredt sortiment som fungerer i alle husholdninger.

Hue White Ambiance
Vidste du, at belysning kan forenkle din hverdag? Med Philips White Ambience kan du få energi, blive vækket om morgenen, læse eller bare slappe af. Der er dit valg! Dette gør du nemt med et enkelt tryk på en knap i Hue-appen eller ved hjælp af Hue-dæmperen. Gør dine daglige rutiner til stunder som du kan nyde. Indstil valgfrie nuancer af hvidt lys, fra det energigivende dagslys til et afslappende varmt hvidt lys. Et perfekt valg til forbrugeren, som sætter pris på velbehag i hjemmet.

Levetid
Har en lang levetid på mindst 15.000 timer (svarer til 15 år baseret på et gennemsnitligt brug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tænd/sluk-cykler, som ikke vil påvirke lyskildens levetid). Deusden har HighPower-LED-lyskilder en god ydeevne ved lav temperatur og tænder direkte uden at flimre. Det bidrager til den bedste lyskvalitet. Du får den perfekte hjemmebelysning uden du behøver at tænke på udskiftning af lyskilder eller vedligeholdelse.

Accentbelysning
Når man skaber en god og funktionel lysopsætning består den typisk af almen- og spotbelysning. Prikken over i'et er at tilsætte accentbelysning, der har en vigtig rolle når det kommer til at tilføje velvære og karakter til rummet.

Justerbart spothoved


Har et kraftfuldt lys og en spredningsvinkel på 30°. Denne lyskilde oplyser dit rum perfekt, og med det roterbare spothoved kan du rette lyset præcist derhen du vil!


LED-lyskilde
High Power LED er udvilket af Philips til at være et helt unikt LED-modul, der gør at lyset tændes direkte for maksimal lysstrøm og ensartet lysfarve.

Vågn op naturligt
Vækker dig på en behagelig og naturlig måde. Den gradvis stigende lysintensitet giver din en følelse af at vågne op med sollys. Hvis du har behov for at begynde dagen med en kickstart, har du muligheden for at benytte det kolde, hvide dagslys som forstærker både krop og sjæl. Oplev forskellen med Hue.

Styr via smartenheder
Gennem synkronisering af dine lyskilder og ved at tilslutte dem til din Philips HUE-bro kan du styre al belysningen i hjemmet trådløst. Dermed varetages al kontrol af lys fra din smartphone eller tablet uanset hvor i verden du befinder dig.

Sikkerhed og komfort
Armaturet tændes eller slukkes automatisk når du enten kommer hjem eller går hjemmefra. Du kan desuden indstille en timer, der styrer når lyskilderne skal tændes eller slukkes på bestemte eller tilfældige tidspunkter. Via en app kan du styre al din hjemmebelysning.

ZigBee
Philips Hue er baseret på ZigBee. ZigBee er en standard inden for trådløs styring af teknologisk udstyr i hjemmet. Nye opdateringer og forbedringer sker trådløst og nemt direkte til Hue-produkterne via appen i din smartphone.

Hue-systemet
Via Hue-broen kan du installere 50 lyskilder eller armaturer, som da styres gennem Philips Hue-appen der findes til iOS- og androidenheder.

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.