2401493 - Somfy *DEMO* One+ All-in-One Smart Alarm System

Somfy *DEMO* One+ All-in-One Smart Alarm System

Somfy One+ er et alt-i-et alarmsystem med sirene og Full-HD-kamera, der skaber overblik over hjemmet og varsler om aktivitet direkte til din smartphone (Android og iOS). Somfy One+ virker også med Google Assistant, Amazon Alexa og Samsung Nest gennem Somfy appen, der downloades gratis. Somfy One+ virker også med IFTTT (If This Then That) funktionen. Med IFTTT kan man opsætte forskellige personlige automatiseringer i hjemmet som f.eks. at få pærerne i hjemmets rum til at lyse rødt, så snart alarmen på din Somfy One+ aktiveres. Med Somfy One+ kommer alt hvad der behøves, for at sørge for sikkerheden i dit hjem. Fordele med Somfy One+ systemet: Reservebatteri op til 6 timer, Inkluderer 1 Intellitag, Inkluderer 1 KeyFob

Denne demovare er enten returneret til os pga. gældende fortrydelsesret, har ødelagt original emballage eller har været repareret. Det er os ikke muligt at uddybe nærmere, hvilken af disse scenarier der er gældende for den enkelte vare. Varen er testet og fungerer, men original emballage og tilbehør, der ikke har betydning for varens funktion, kan mangle. Evt. batteri, oplader eller strømkabel, for at kunne bruge varen efter oprindelig hensigt, vil medfølge såfremt dette er indeholdt i modellen. Ved køb af demovarer, der i produkttitlen, og/eller varespecifikationen, indeholder medfølgende spil, vil disse spil ikke være omfattet af definitionen ”tilbehør, som har betydning for funktionen”, der beskrives ovenfor, hvorfor også disse kan mangle. Der er samme reklamations- og fortrydelsesret på demovarer som ved køb af nye varer. Det er ikke muligt at bestille flere end det antal vi har på lager.

Køb ny 1.943,00 kr.

Varenummer: 2794876d
Varen er udgået

Detaljer

Producent: Somfy
Varenummer: 2794876d
Model: 2401493
Ean: 3660849508579

Til producentens hjemmeside

Somfy One+ alt-i-et alarmsystem

 

Somfy One+ er et alt-i-et alarmsystem med sirene og Full-HD-kamera, der skaber overblik over hjemmet og varsler om aktivitet direkte til din smartphone (Android og iOS). Somfy One+ virker også med Google Assistant, Amazon Alexa og Samsung Nest gennem Somfy appen, der downloades gratis. Somfy One+ virker også med IFTTT (If This Then That) funktionen. Med IFTTT kan man opsætte forskellige personlige automatiseringer i hjemmet som f.eks. at få pærerne i hjemmets rum til at lyse rødt, så snart alarmen på din Somfy One+ aktiveres.

 

Med Somfy One+ kommer alt hvad der behøves, for at sørge for sikkerheden i dit hjem.

 

Fordele med Somfy One+ systemet:

  • Reservebatteri op til 6 timer
  • Inkluderer 1 Intellitag
  • Inkluderer 1 KeyFob

 

Uddybende produktforklaring af Somfy One+

 

Virker også ved strømafbrydelse

Med Somfy One+ er hjemmet altid godt beskyttet og med det indbyggede batteri, er Somfy One+ aktivt selv under strømafbrydelser. Det stærke indbyggede batteri i Somfy One+ sørger for backup strøm i op til 6 timer til kameraet i Full-HD. Hvis der er registreret aktivitet, også under en strømafbrydelse, udløser Somfy One+ den indbyggede sirene og kameraet vil automatisk begynde at optage. For ekstra sikkerhed leveres Somfy One+ med de særlige Somfy vindues- og dørsensorer samt en særskilt Somfy KeyFob, der kan bruges til manuelt at styre dit Somfy Protect system.

 

Somfy One+ er nemt at styre

Somfy One+ fungerer som et fritstående system. Det mest elementære ved dit Somfy One+ er, at det bliver placeret et strategisk godt sted, så Full-HD-kameraet i Somfy One+ har et godt overblik over, hvad du synes, er mest vigtigt at overvåge. Somfy One+ aktiveres nemt og hurtigt gennem Somfy Protect-appen eller via den medfølgende Somfy KeyFob.

 

Registrerer og giver besked

Så snart Full-HD-kameraet i Somfy One+ registrerer bevægelser, udløser systemet alarmen og sender straks en push-meddelelse til din smartphone. Billederne kan vises i live tilstand og det er muligt at spole tilbage i optagelsen i op til 10 sekunder. Den indbyggede sirene på +90 decibel udløses ved registreret aktivitet og er høj nok til at sørge for at afskrække ubudne gæster eller den tætboende nabo. Med beskeden om aktivitet er det nemt og hurtigt omgående at varsle politiet, tilknyttet vagtservice eller det lokale naboværn.

 

Send notifikationer til dit netværk

Hvis du ikke selv registrerer push-meddelelsen fra din Somfy One+ til din smartphone, er chancen for at nogle i dit betroede netværk gør. Med Somfy appen, kan man oprette et betroet netværk, der kan være med til at holde øje med alt, hvad der registreres fra din Somfy One+. Tilføj personer til dit netværk, der ligesom dig, vil modtage de samme push-meldinger fra din Somfy One+, i tilfælde af der registreres aktivitet i dit hjem. På den måde er I flere om at holde øje med hjemmet og kan med sørge for, at der bliver reageret omgående. Dertil er det også nemt at slukke sirenen via Somfy appen.

 

Har du husdyr i hjemmet?

Din hund, kat eller andre husdyr, skal naturligvis ikke være dem, som unødvendigt aktiverer din Somfy One+. Det er derfor nemt at opsætte din Somfy One+, så alarmen ikke aktiveres, hvis én af husdyrene suser forbi Full-HD kameralinsen på din Somfy One+.

 

Sikkert privatliv

Somfy One+ tager naturligvis hensyn til hjemmets privatliv. Somfy One+ har en automatisk klap, der kan skydes ind over kameralinsen - en unik men simpel funktion. Så snart man kommer ind i det rum, hvor din Somfy One+ er placeret strategisk til at overvåge rummet, skydes klappen ind over Full-HD kameralinsen og lukker for kameraets linse. Så er kameraet fysisk afskærmet og man er sikker på, at ingen kan se dig. Det er sikkert privatliv med Somfy One+.

 

Udvid dit Somfy One system

Somfys forskellige Protect produkter fungerer sammen og det er muligt at udvide din Somfy One+ med alle produkterne fra Somfy Protect-produktlinjen, som for eksempel ekstra sirene, kamera og vindues- og dørsensorer.

 

Specifikationer

 

Somfy One+

 

Video:

Sensor til fuld HD-video 1080 p/30 fps

Vidvinkel kamera på 130° (diagonalt)

Nattesyn på op til 6 meter med mekanisk infrarødt filter

Digital zoom x8

SomfyVision bevægelsessensorer op til 5 meter

 

Forbindelse:

 

Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4 GHz) Open/WEP/WPA2-Personal/WPA-WPA2 blandingsstilling

Minimum 500 Kbps upload anbefales

Bluetooth 4.0

Radio: Somfy Protect 868MHz

LPWA 868MHz

Sikker forbindelse (SSL/TLS med RSA) og kodet lagring i skyen (AES-256)

 

Andet:

 

Somfy Around gratis nødnetværk ved svigt af internetforbindelse

Lagring på internt SD-kort

Indbygget sikkerhedsbatteri med driftstid på op til 6 timer

Lyd: Integreret højttaler og mikrofon

Sirene: +90 decibel

USB-adapter: (5 V/2 A)

Driftstemperatur: 0-45° C

 

Dimensioner:

 

Mål: 110 x 90 mm

Vægt: 340 g

 

Strømforsyning:

 

Medfølgende 220V forsyning inkl. stærkt batteri med op til 6 timers backup

 

IntelliTAG

 

Trådløs rækkevidde på op til 200 m fra Somfy One+ (i åbent område)

1 års batterilevetid (1x alkaline AAA)

Beskyttet mod uønsket manipulation

Inden- og udendørsbrug (IP54), passer på døre og vinduer

 

Dimensioner

 

Mål: 60 x 28 x 13,5 mm

Vægt: 28 g

 

Driftstemperatur 0-45°C.

 

KeyFob nøglebrik

 

Trådløs rækkevidde på op til 50 m fra Somfy One+ (i åbent område)

1 års batterilevetid (1 x litiumbatteri CR2032)

 

Dimensioner:

 

Mål: 34 x 10 mm

Vægt: 12 g

 

Driftstemperatur 0-45° C.

 

Online hjælpeguide

https://shop.somfy.dk/wp/wp-content/uploads/sites/7/2017/10/Manual-Somfy-One.pdf

 

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.