Hjælp

Smart Home - Tado *DEMO* Add-on - tado° Smart Radiator Thermostat Basic - Duo Pack for multi-room control - TAD-104533

Tado *DEMO* Add-on - tado° Smart Radiator Thermostat Basic - Duo Pack for multi-room control

Gør alle dine radiatorer smarte til en god pris

Hvis du ønsker at spare endnu mere energi med dit varmesystem til en god pris, er vores Smart Radiator Thermostat Basic netop, hvad du søger. Den er et supplement til dit Starter Kit og gør dig i stand til individuelt at styre yderligere radiatorer eller rum. Designet og den funktionelle spændvidde fokuserer på det væsentlige: at spare energi og penge.

Multi-Room Control giver dig mulighed for at opnå den ideelle temperatur i hvert enkelt rum. Samtidig vil du kun forbruge den mængde energi, du har brug for. Du vil kunne styre alle rum og indstillinger fra en app. Smart Radiator Thermostats Basic er velegnet til brug med alle konventionelle radiatorer med termostatventiler. Skift blot din gamle termostat ud. Du behøver ikke specialværktøj eller ekspertviden. Forskellige mellemstykker medfølger. Smart Radiator Thermostats can installeres vertikalt eller horisontalt afhængigt af radiatortypen. Du kan regulere indstillingerne direkte på termostaten til 19°-25° (lavere temperaturer i appen).

Termostaterne kan betjenes med genopladelige Panasonic Eneloop AA 1900 mAh NiMH-batterier, hvis det kræves (andre typer genopladeligt batteri anbefales ikke).

Du får brug for et tado° Starter Kit (V2, V3, V3+) med Internet Bridge som basis for dette tilbehør. Smart Radiator Thermostats Basic er kompatible med alle Starter Kits.

Denne demovare er enten returneret til os pga. gældende fortrydelsesret, har ødelagt original emballage eller har været repareret. Det er os ikke muligt at uddybe nærmere, hvilken af disse scenarier der er gældende for den enkelte vare. Varen er testet og fungerer, men original emballage og tilbehør, der ikke har betydning for varens funktion, kan mangle. Evt. batteri, oplader eller strømkabel, for at kunne bruge varen efter oprindelig hensigt, vil medfølge såfremt dette er indeholdt i modellen. Ved køb af demovarer, der i produkttitlen, og/eller varespecifikationen, indeholder medfølgende spil, vil disse spil ikke være omfattet af definitionen ”tilbehør, som har betydning for funktionen”, der beskrives ovenfor, hvorfor også disse kan mangle. Der er samme reklamations- og fortrydelsesret på demovarer som ved køb af nye varer. Det er ikke muligt at bestille flere end det antal vi har på lager.

Køb ny 956,00 kr.

Varenummer: 3106087d
Varen er udgået
Se lignende produkter

Producent
Varenummer
3106087d
Model
TAD-104533
Ean
4260328612002
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.