Hjælp

Smart Home - Tado Starter Kit Wired Smart Thermostat V3+ (Black Edition) - TAD-104530
Varenummer: 3128717

Tado Starter Kit Wired Smart Thermostat V3+ (Black Edition)

Varmestyring fra appen, uanset hvor du er. Du kan se din aktivitet og energibesparelse når som helst.

Erstatter termostater med fortrådet tilslutning til varmtvandsbeholderen. Fungerer sammen med varmtvandsbeholdere fra de fleste producenter. Nem at installere selv ved hjælp af den trinvise vejledning i appen.

Med Smart Schedules, Geofencing, Open Window Detection og andre smarte funktioner kan du spare op til 28% energi.

Smart Home Integration og stemmestyring med Amazon Alexa, Apple HomeKit og Google Assistant.

Fås i sort eller hvid.

Auto-Assist: tilvalgsfunktion til fuldautomatiseret temperaturstyring via Geofencing og Open Window Detection i stedet for påmindelser via push-beskeder (uden Auto-Assist). Additional Care & Protect-funktion og detaljerede oplysninger om månedligt energiforbrug og månedlige udgifter (i appen, 2,99 £/måned, 24,99 £/år, opsigelse når som helst).

1.944,00 kr.
1.555,20 kr. ekskl. moms
Fjernlager, 3 dages levering
Billigste privatfragt 0,00 kr.

works with - Apple homekit

works with - Hey Google

works with - Alexa

Velkommen i din komfortzone

Vil du gerne spare opvarmningsenergi uden at gå på kompromis med komforten, så er tado° præcis, hvad du søger. Den nye Black Edition har de samme smarte funktioner: Du kan styre din opvarmning fra appen, uanset hvor du er. Smart Schedules tilpasser temperaturen i hvert rum helt efter dine behov. Med Geofencing minder tado° dig om at skrue ned for varmen, når der ikke er nogen hjemme, og skrue op igen, når nogen er på vej hjem. Via genveje i appen kan du slukke for varmen i hele huset med et enkelt klik eller opvarme alle rum samtidig i 30 minutter.

Med Weather Adaptation, Open Window Detection, Air Comfort og andre smarte funktioner kan du spare endnu mere opvarmningsenergi og sikre et optimalt indeklima. Vi er sikre på, du kommer til at spare opvarmningsenergi med tado°. Er du ikke overbevist, kan du returnere din tado° inden for de første 12 måneder og få dine penge tilbage.

tado° er kompatibel med 95% af alle varmesystemer, herunder gas, olie, kondensationskedler, OpenTherm-systemer og centralgulvvarme, og erstatter konventionelle fortrådede rumtermostater. Ved hjælp af den trinvise vejledning i tado° app kan du nemt installere din termostat selv. tado° er også kompatibel med Amazon Alexa, Apple HomeKit og Google Assistant.

Det sorte design passer til ethvert interiør. Den falder harmonisk i ét med en mørk indretning eller udgør en iøjnefaldende detalje på en lys væg. Der findes noget til enhver smag.

Auto-Assist: Ønsker du større komfort og et mindre energiforbrug, styrer Auto-Assist din opvarmning automatisk, hvis ingen er hjemme, eller et vindue står åbent. Care & Protect er med til at beskytte dit system mod nedbrud, og Energy IQ* giver dig en detaljeret oversigt over dit energiforbrug, herunder månedssammenligninger. (Auto-Assist er tilgængelig i appen for 2,99 £/måned, 24,99 £/år, opsigelse når som helst). Har du ikke Auto-Assist, sender tado° dig en push-besked med en påmindelse om at justere temperaturen.

Du kan tilføje Smart Radiator Thermostats i din Starter Kit og styre temperaturen separat i flere rum. Med Internet Bridge, som er inkluderet i Starter Kit, kan du tilslutte op til 25 termostater.

*Du kan få adgang til Energy IQ, hvis din gaskedel er direkte tilsluttet en smart termostat og ikke styrer mere end en enkelt varmekreds.

Producent
Varenummer
3128717
Model
TAD-104530
Ean
4260328611975
Til producentens hjemmeside
Produktbeskrivelse
tado° Wired Smart Thermostat - v3+ - Starter Kit - termostat - sort
Produkttype
Termostat
Funktioner
Temperaturmåling, kontrolopvarmningssystemer, fugtighedsmåling
Integrerede sensorer
Fugtighed, temperatur
Internet of Things (IoT)-platform
Apple HomeKit
Intelligent assistent
Google Assistant, Alexa
Pakkeindhold
Termostat, bro
Forbindelse
Kabling
Frekvensbånd
868 MHz
Inputtype
3 knapper - berøring/mekaniske knapper
Skærm
LED
Farve
Sort

Generelt

Produkttype
Termostat
Funktioner
Temperaturmåling, kontrolopvarmningssystemer, fugtighedsmåling
Integrerede sensorer
Fugtighed, temperatur
Pakkeindhold
Termostat, bro
Forbindelsesteknologi
Kabling
Frekvensbånd
868 MHz
Skærm
LED
Funktioner
Lyssensor, berøringskontrol 6LoWPAN
Målepræcision
±0.01 °C

Kontrolenhed

Inputtype
Berøring/mekaniske knapper
Antal knapper
3

Internet of Things (IoT)

Internet of Things (IoT) kompatibel
Ja
Platform
Apple HomeKit
Kompatible tjenester
IFTTT
Intelligent assistent
Google Assistant, Alexa

Termostat

Tilstande
Manual, program

Batteri

Model
AAA type
Batteri inkluderet
Ja
Nødvendigt antal
3

Diverse

Inkluderet tilbehør
USB-kabel, 2 monteringsskruer, 3 AAA-batterier, Ethernet-kabel, mærkatsæt, 2 vægstik, 2 x klisterblokke, 1 UK strømforsyningsstik, 1 EU strømforsyningsstik
Produktmateriale
Polykarbonat, ABS plastic
Farve
Sort
Garanti
2 års garanti

Mål og vægt

Dimensioner & vægt detaljer
Termostat: 10.4 cm x 1.8 cm x 10.4 cm x 156 g
Bro: 2.7 cm x 2.2 cm x 8.1 cm x 30 g

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.