Hjælp

Sport & Fitness - TITAN LIFE LIFE ATHLETE C'55 *DEMO* - 270-000485

TITAN LIFE LIFE ATHLETE C'55 *DEMO*

TITAN LIFE Athlete C55 er en gennemtænkt crosstrainer i eksklusivt design. Udstyret med elektronisk justerbar magnetmodstand i 32 niveauer. En stor crosstrainer som tilbyder solid kvalitet på hjemmetræningsniveau. Skridtlængde på hele 40 cm og 35 cm mellem fodpedalerne giver denne crosstrainer gode bevægelser og god træningseffekt for hele kroppen. 8 kg svinghjul giver et let og gnidningsløst tråd og intensitet i forskellige modstandsniveauer, og dermed kan der komme et meget solidt træningspas.

Denne demovare er enten returneret til os pga. gældende fortrydelsesret, har ødelagt original emballage eller har været repareret. Det er os ikke muligt at uddybe nærmere, hvilken af disse scenarier der er gældende for den enkelte vare. Varen er testet og fungerer, men original emballage og tilbehør, der ikke har betydning for varens funktion, kan mangle. Evt. batteri, oplader eller strømkabel, for at kunne bruge varen efter oprindelig hensigt, vil medfølge såfremt dette er indeholdt i modellen. Ved køb af demovarer, der i produkttitlen, og/eller varespecifikationen, indeholder medfølgende spil, vil disse spil ikke være omfattet af definitionen ”tilbehør, som har betydning for funktionen”, der beskrives ovenfor, hvorfor også disse kan mangle. Der er samme reklamations- og fortrydelsesret på demovarer som ved køb af nye varer. Det er ikke muligt at bestille flere end det antal vi har på lager.

Varenummer: 2674865d
Varen er udgået
Se lignende produkter

Producent
Varenummer
2674865d
Model
270-000485
Ean
5701000310148
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.