Hjælp

Stativ - Manfrotto Gim-Pod MVGBF-CFSSKIT - MVGBF-CFSSKIT
Varenummer: 3242670

Manfrotto Gim-Pod MVGBF-CFSSKIT

Gim-Pod er specielt designet til den revolutionerende Gimboom, den hurtige boom fra Manfrotto, så brugerne øjeblikkeligt kan skifte fra en Gimboom til et stativ, hvilket skaber det ultimative lette rejsesæt til dynamiske brugere.

Det er dedikeret til alle, der har brug for en foto- og videoløsning med flere applikationer i ét stykke udstyr, så du kan skifte fra en bom til et stativ på få sekunder.

Gim-Pod-tilbehøret inkluderer univerall 3/8" gevind til at tilføje eksternt tilbehør såsom skærme eller lydudstyr til en Gim-Pod og pålidelige tredelte aluminiumsben lavet af anodiseret og CNC-bearbejdet aluminium for større holdbarhed og en kompakt størrelse. Den kan bære en nyttelast på op til 6,5 kg, og takket være en dedikeret knap er beslaget med én hånd let at bruge, selv når stabilisatoren er monteret.

Med sit vridlåsende bensystem og smalle design (kun 7 cm) overstiger Gim-Podens foldede længde ikke Gimbooms', hvilket gør den super let at opbevare og have med sig hvor du vil.

Dette er en virkelig hurtig løsning, der giver brugerne mulighed for at skifte fra en bevægelig anvendelse til statisk optagelse med et stativ, så du kan fjernstyre din Gimbal eller montere et fotografisk hoved uden at skulle fjerne kamerariggen.

Gim-Pod-tilbehøret vejer 0,4 kg, og den lukkede længde er 46 cm.

649,00 kr. 519,20 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 3 dages levering

Producent
Varenummer
3242670
Model
MVGBF-CFSSKIT
Ean
8024221718270
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.