Hjælp

Tastatur - Corsair K60 PRO TKL RGB - OPX - ND - Gaming Tastatur - Uden Numpad - Nordisk - Sort *DEMO* - CH-911D01A-ND

Corsair K60 PRO TKL RGB - OPX - ND - Gaming Tastatur - Uden Numpad - Nordisk - Sort *DEMO*

Gaming tastatur TKL (80%) med Corsair OPX (optical) switche, aluminum konstruktion, RGB baggrundsbelyst med 16.8 mio farver, USB-C tilslutning, 100% anti-ghosting fuld n-key rollover, 8000 Hz Hyper-polling rate, polycarbonate keycaps, programmerbar taster og macroer med Corsair iCue software, nordisk layout

Denne demovare er enten returneret til os pga. gældende fortrydelsesret, har ødelagt original emballage eller har været repareret. Det er os ikke muligt at uddybe nærmere, hvilken af disse scenarier der er gældende for den enkelte vare. Varen er testet og fungerer, men original emballage og tilbehør, der ikke har betydning for varens funktion, kan mangle. Evt. batteri, oplader eller strømkabel, for at kunne bruge varen efter oprindelig hensigt, vil medfølge såfremt dette er indeholdt i modellen. Ved køb af demovarer, der i produkttitlen, og/eller varespecifikationen, indeholder medfølgende spil, vil disse spil ikke være omfattet af definitionen ”tilbehør, som har betydning for funktionen”, der beskrives ovenfor, hvorfor også disse kan mangle. Der er samme reklamations- og fortrydelsesret på demovarer som ved køb af nye varer. Det er ikke muligt at bestille flere end det antal vi har på lager.

Varenummer: 3104404d
Varen er udgået
Se lignende produkter

The CORSAIR K60 PRO TKL RGB tenkeyless optical-mechanical gaming keyboard delivers compact style and high performance, with CORSAIR OPX optical-mechanical keyswitches and a durable brushed aluminum frame.

Kabinet Tilbehør

Systemtilbehør (kølepasta mv.)

Musemåtte & tilbehør

Producent
Varenummer
3104404d
Model
CH-911D01A-ND
Ean
0840006660651
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.