Hjælp

Tastatur - HP Pavilion 800 - Tastatur & Mus sæt - Dansk - Hvid *DEMO* - 4CF00AA#UUW

HP Pavilion 800 - Tastatur & Mus sæt - Dansk - Hvid *DEMO*

Tastatur og mus-sæt, trådløs, Pan Nordic, hvid, for Pavilion 24, 27, 590, 595, TP01

Denne demovare er enten returneret til os pga. gældende fortrydelsesret, har ødelagt original emballage eller har været repareret. Det er os ikke muligt at uddybe nærmere, hvilken af disse scenarier der er gældende for den enkelte vare. Varen er testet og fungerer, men original emballage og tilbehør, der ikke har betydning for varens funktion, kan mangle. Evt. batteri, oplader eller strømkabel, for at kunne bruge varen efter oprindelig hensigt, vil medfølge såfremt dette er indeholdt i modellen. Ved køb af demovarer, der i produkttitlen, og/eller varespecifikationen, indeholder medfølgende spil, vil disse spil ikke være omfattet af definitionen ”tilbehør, som har betydning for funktionen”, der beskrives ovenfor, hvorfor også disse kan mangle. Der er samme reklamations- og fortrydelsesret på demovarer som ved køb af nye varer. Det er ikke muligt at bestille flere end det antal vi har på lager.

Varenummer: 2716434d
Varen er udgået
Se lignende produkter

Iøjnefaldende design, tæt ved dine fingerspidser, med et slankt, trådløst tastatur og en trådløs mus, som uden problemer kan parres med dine enheder.

Kabinet Tilbehør

Systemtilbehør (kølepasta mv.)

Musemåtte & tilbehør

Producent
Varenummer
2716434d
Model
4CF00AA#UUW
Ean
192545459372
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.