Hjælp

Tastatur - Logitech Folio Touch for iPad Pro 11" (1/2nd gen.) - Tastatur & Folio sæt - Nordisk - Grå *DEMO* - 920-009750

Logitech Folio Touch for iPad Pro 11" (1/2nd gen.) - Tastatur & Folio sæt - Nordisk - Grå *DEMO*

Tastatur og folio-kasse, med trackpad, bagbelyst, Apple Smart connector, QWERTY, Pan Nordic, grafit, for Apple 11-inch iPad Pro (1. generation, 2. generation)

Denne demovare er enten returneret til os pga. gældende fortrydelsesret, har ødelagt original emballage eller har været repareret. Det er os ikke muligt at uddybe nærmere, hvilken af disse scenarier der er gældende for den enkelte vare. Varen er testet og fungerer, men original emballage og tilbehør, der ikke har betydning for varens funktion, kan mangle. Evt. batteri, oplader eller strømkabel, for at kunne bruge varen efter oprindelig hensigt, vil medfølge såfremt dette er indeholdt i modellen. Ved køb af demovarer, der i produkttitlen, og/eller varespecifikationen, indeholder medfølgende spil, vil disse spil ikke være omfattet af definitionen ”tilbehør, som har betydning for funktionen”, der beskrives ovenfor, hvorfor også disse kan mangle. Der er samme reklamations- og fortrydelsesret på demovarer som ved køb af nye varer. Det er ikke muligt at bestille flere end det antal vi har på lager.

Varenummer: 2888440d
Varen er udgået
Se lignende produkter

Folio Touch er et utroligt alsidigt tastaturetui med pegefelt til iPad Pro og iPad Air, der gør det endnu nemmere at skrive, se video, tegne og læse. Takket være den justerbare støttefod, det sammenklappelige tastatur og det meget præcise pegefelt, der giver endnu bedre kontrol over dine yndlingsapps, kan du bruge din iPad på helt nye måder.

Kabinet Tilbehør

Systemtilbehør (kølepasta mv.)

Musemåtte & tilbehør

Mus

Producent
Varenummer
2888440d
Model
920-009750
Ean
5099206091184
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.