Hjælp

Trådløse højttalere med flere rum - Edifier Speaker  D12 (white) - D12 white
Varenummer: 3253831
D12 white
D12 white
D12 white
D12 white
D12 white
D12 white
D12 white
D12 white
D12 white

Edifier Speaker D12 (white)

Edifier D12 stereohøjttaler
Fremragende lydkvalitet, enkel betjening og et klassisk, elegant design? Er det muligt! Edifier D12-højttaleren er designet til at give dig en uforglemmelig musikalsk oplevelse. Med 2 afspilningstilstande og knapper på toppanelet kan du tilpasse den til dine behov, og den medfølgende fjernbetjening gør den praktisk at fjernbetjene. Produktet er kompatibelt med forskellige lydkilder, som du kan tilslutte via en ledning eller trådløs Bluetooth 5.0.

Fantastisk lyd
På trods af sin kompakte størrelse leverer D12-højttaleren fantastisk lydkvalitet. En 0,75-tommer silkediskanthøjttaler og en 4-tommer mellemtone- og basdriver sikrer perfekt harmoni og krystalklar lyd. Ydermere tilbyder den frontvendte refleksport et bredere lydfelt og forbedret dyb bas. Men overraskelserne slutter ikke der! Højttaleren er udstyret med en line out-funktion, som giver dig mulighed for at nyde naturlig, forvrængningsfri lyd.

Forskellige tilslutningsmuligheder
Med Edifier har du den valgfrihed, du ønsker. D12 giver dig mulighed for at tilslutte de lydkilder du ønsker på flere måder. De indbyggede AUX- og Line in-porte giver den kompatibilitet med en lang række enheder. Du kan også bryde dig fri fra kabler og oprette forbindelse til højttaleren trådløst, hvilket giver dig den frihed, du drømmer om, og gør det nemt for dig at holde dig organiseret. Den pålidelige Bluetooth 5.0-forbindelse garanterer hurtig og stabil transmission - forsinkelser og andre signalproblemer hører fortiden til!

2 afspilningstilstande at vælge imellem
Denne unikke højttaler er perfekt til en række forskellige anvendelser. Uanset om du lytter til musik eller ser en film, vil Edifier give dig den højeste lydkvalitet og en unik fordybende oplevelse i enhver situation. Tilpas din højttalers ydeevne ved at vælge mellem 2 tilgængelige afspilningstilstande. Teatertilstand giver dig mulighed for at komme endnu dybere ind i historien om den film, du ser, og opleve uforglemmelige følelser. Musiktilstand får det bedste frem i dine yndlingssange.

Nyd bekvem kontrol over din lyd
Edifier giver dig total kontrol over lyden. Knapperne på højttalerens toppanel giver dig mulighed for at finjustere ikke kun lydstyrken, men også diskant og bas. Brug denne evne til at fremhæve det bedste af din yndlingsmusik. Men det er ikke alt! Den leveres også med en praktisk fjernbetjening, så du nemt kan justere lydstyrken, skifte spor, ændre tilstande og vælge lydkilder. Du behøver ikke rejse dig fra stolen hver gang længere!

Forbedret design
Find ud af, at en vellykket kombination af moderne teknologi og klassisk design er mulig! Trækabinettet til Edifier D12-højttaleren ser rigtig godt ud og giver den en tidløs, elegant karakter. Det vil være en fantastisk tilføjelse til næsten enhver indstilling. Men det er ikke den eneste fordel! Brugen af træhus var med til at minimere akustisk resonans, så du kan lytte til musik så højt du vil, uden frygt for ubehagelige lyde.

I kassen
Højttaler
Fjernbetjening
3,5 mm til 2RCA lydkabel (1,7 m)
2RCA til 2RCA lydkabel (1,7m)
Brugermanual

784,00 kr. 627,20 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 4-5 dages levering

Producent
Varenummer
3253831
Model
D12 white
Ean
6923520269037
Til producentens hjemmeside
Produktbeskrivelse
Edifier D12 - højttaler - trådløs
Produkttype
Højttaler
Egenskaber
DSP
Højttalertype
Aktiv
Løbende strøm
70 Watt
Frekvensrespons
54 - 20000 Hz
Forstærker-outputstrøm
2 x 15 W + 2 x 20 W
Forstærker
Integreret
Interface
Bluetooth
Højttaleroplysninger
Højttaler - stereo x 2 - 35 Watt
Farve
Hvid
Dimensioner (B x D x H)
35.9 cm x 20.35 cm x 15.9 cm
Vægt
4.6 kg

Generelt

Produkttype
Højttaler
Egenskaber
DSP
Fås i farverne
Hvid
Pakningsmateriale
Træ

Højttalersystem

Højttalertype
Aktiv
Løbende strøm
70 Watt
Løbende strøm-oplysninger
RMS
Frekvensrespons
54 - 20000 Hz
Forstærker
Integreret
Forstærkerudgangsstrøm
2 x 15 W + 2 x 20 W
Interface
Bluetooth 5.0
Kontroller
Indgangsvælger, strøm tændt/slukket, lydstyrke, diskant, bas

Højttalersystemdetaljer

Højttaleroplysninger
Højttaler - stereo x 2 - 35 Watt
Driverdetaljer
Højttaler: 2 x woofer-driver - 4"
Højttaler: 2 x tweeter-driver - 3/4"

Tilslutninger

Forbindelsestype
Lydindgang (3,5 mm stereo mini jack)
Lydindgang (RCA phono x 2)
Lydudgang (3,5 mm stereo mini jack)

Diverse

Udstyr inkluderet
Fjernstyring, 3,5 mm til RCAx2 kabel, RCA-kabel

Effekt

Strømkilde
Integreret strømforsyning

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.