Hjælp

Trådløse højttalere med flere rum - Edifier Speakers 2.0  R1380DB (brown) - R1380DB brown
Varenummer: 3252253
R1380DB brown
R1380DB brown
R1380DB brown
R1380DB brown
R1380DB brown
R1380DB brown
R1380DB brown
R1380DB brown

Edifier Speakers 2.0 R1380DB (brown)

Edifier R1380DB højttalere
Edifier R1380DB er en interessant kombination af innovativ lydkvalitet og klassisk design. De professionelle højttalere er udstyret med state-of-the-art drivere, der giver en klar, afbalanceret lyd. Og træskabet minimerer effektivt akustisk resonans. Tilgængelige optiske, koaksiale og line-in-porte giver dig mulighed for at tilslutte de fleste modeller. Du kan nemt parre ethvert udstyr ved hjælp af Bluetooth 5.1 med aptX codec. Den medfølgende fjernbetjening er ansvarlig for bekvem betjening.

Fuld kontrol over lyden
Få øjeblikkelig adgang til de vigtigste funktioner. Edifier-højttalerens sidepanel gør det utrolig nemt at justere grundindstillingerne. Med kun én bevægelse kan du blandt andet styre volumen, basniveau, men også diskant og bas. Den medfølgende fjernbetjening garanterer dig friheden til at tænde enheden, skifte sange og vælge lydkilden. Du kan nemt justere lydsignalet efter dine forventninger.

Digital chip
For at se, hvad der får disse højttalere til at imponere med fremragende lydkvalitet, skal du blot tage et kig indenfor. R1380DB bruger en TI PCM9211 digital chip for at sikre nøjagtig lydgengivelse. Den indbyggede diskant måler 25 mm. Diskanthøjttalere samt mellemtone- og basdrivere er ansvarlige for god balance og præcis lydbehandling. En klasse D forstærker med en samlet RMS udgangseffekt på 42W vil give en uforglemmelig musikalsk oplevelse.


Qualcomm teknologi
Med sin brede kompatibilitet tilbyder R1380DB-højttalerne mange tilslutningsmuligheder. Hardwaren er udstyret med Line In, optiske og koaksiale porte. Befri dig selv for ledninger og eventuelle begrænsninger med Bluetooth 5.1, Qualcomm aptX codec er ansvarlig for pålidelig trådløs transmission. Vælg den rigtige måde at tilslutte din enhed for at nyde en jævn og stabil transmission.

Unikt billede
Edifier-højttalere har enestående funktionalitet, mens de ser godt ud. Dette er hele vejen igennem træhuset og det stilfulde design. Dette resulterer i en utrolig elegant, atmosfærisk karakter. De vil helt sikkert vise sig at være en smagfuld tilføjelse til traditionelt dekoreret interiør.

Sættets indhold:
Passiv højttaler
Aktiv højttaler
Fjernbetjening
Højttalerforbindelseskabel
RCA-RCA lydkabel
3,5 mm RCA lydkabel
Fiberoptisk lydkabel
brugervejledning

859,00 kr. 687,20 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 5-6 dages levering

Producent
Varenummer
3252253
Model
R1380DB brown
Ean
6923520268962
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.