Hjælp

Trådløse højttalere med flere rum - Edifier Speakers 2.0  R2850DB (black) - R2850DB black
Varenummer: 3252297
R2850DB black
R2850DB black
R2850DB black
R2850DB black
R2850DB black
R2850DB black
R2850DB black
R2850DB black

Edifier Speakers 2.0 R2850DB (black)

Edifier R2850DB
Med de alsidige R2850DB-højttalere får du en ny og uforglemmelig oplevelse, når du lytter til dine yndlingssange. Tilslut dem til din konsol, computer og TV ved hjælp af de indbyggede indgange og opdag enestående lydkvalitet. Det avancerede Bluetooth 5.1-modul muliggør også trådløs forbindelse. Maksimal RMS-effekt på 150W giver klar, velafbalanceret bas. Der medfølger en fjernbetjening til nem betjening fra hvor som helst.

Innovative teknologier
Bluetooth 5.1-forbindelsen med Qualcomm aptX-kodning er ansvarlig for at forbinde højttalerne til enhver enhed hurtigt og effektivt. Det understøtter blandt andet Android, Mac eller Windows. Fraværet af ledninger gør brugskomforten endnu mere bekvem sammenlignet med standardindstillingen. Giv dig selv en fantastisk oplevelse, mens du lytter til dit ventede album eller ser en spændende film.

Krystalklar lyd
2.0 højttalersystemet har en 0,75" diskanthøjttaler og en 4" mellemtonedriver. Den samlede effekt på 150W er sammen med klasse D-forstærkeren med DSP-funktion ansvarlig for perfekt afbalanceret lydsignal, stabil transmission og ingen forsinkelser overhovedet. Du kan også tilslutte en ekstra ekstern subwoofer (medfølger ikke) for at sænke lyden yderligere.

Bred kompatibilitet
Den funktion, der helt sikkert vil imponere i et universalsæt, er fuld kompatibilitet. De mange forskellige porte giver dig mulighed for at tilslutte de fleste nuværende modeller på samme tid. Vælg din lydkilde fra de tilgængelige Line in 1, Line in 2, koaksiale og optiske indgange, tilslut den til dit udstyr og fordyb dig i magien ved atmosfæriske sange.

Komfortabel betjening
Den medfølgende fjernbetjening til fjernbetjening af udstyret er et værktøj, der garanterer yderst bekvem styring af de vigtigste funktioner. Uanset hvor du er, kan du med nogle få bevægelser justere lydstyrken, ændre rækkefølgen af ​​sange eller vælge transmissionskilden. En af højttalerne har tre knapper på sidepanelet, der giver dig mulighed for at finjustere de førnævnte funktioner.

Elegant finish
Edifier professionelle højttalersystem byder på praktiske løsninger i et klassisk kabinet. Den blanke MDF giver en stilfuld stemning, mens den fuldstændig eliminerer akustisk resonans. Hvilket betyder, at den bedste kvalitet vil ledsage selv ved maksimale lydstyrkeniveauer. Det hele vil vise sig at være en interessant tilføjelse til smagfuldt indrettede værelser.

Sættets indhold:
Passiv højttaler
Aktiv højttaler
Fjernbetjening
RCA til RCA lydkabel
3,5 mm til RCA lydkabel
Fiberoptisk lydkabel
Strømkabel
brugervejledning

2.393,00 kr. 1.914,40 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 5-6 dages levering

Producent
Varenummer
3252297
Model
R2850DB black
Ean
6923520268740
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.