Hjælp

Trådløse højttalere med flere rum - Sven Speakers SVEN PS-440 20W Bluetooth (black) - SV-019082
Varenummer: 3245396
SV-019082
SV-019082
SV-019082
SV-019082
SV-019082
SV-019082
SV-019082
SV-019082
SV-019082
SV-019082
SV-019082
SV-019082
SV-019082

Sven Speakers SVEN PS-440 20W Bluetooth (black)

SVEN PS-440 højttaler, 20W Bluetooth (sort)
SVEN PS-440 blev skabt med de mest krævende musikelskere i tankerne. Med en 20W forstærker og 95 mm drivere garanterer den ikke kun krystalklar lyd, men også en dynamisk lyd, der vil fylde ethvert rum. Du kan også tilslutte 2 højttalere af samme model til en enkelt lydkilde ved hjælp af Bluetooth-teknologi og nyde endnu mere kraftfuld surround-lyd. RGB-baggrundsbelysningen vil skabe en fantastisk atmosfære, og LED-displayet vil gøre det nemt at betjene. Enhedens driftstid når op til 10 timer på en enkelt opladning. Derudover kan du, takket være den indbyggede FM-radio, udforske nye sange hver dag. Du kan også afspille musik fra et USB-drev eller microSD-kort. Desuden vil du ved at tilslutte en mikrofon til højttaleren skabe en hjemmekaraoke. Du finder en fjernbetjening inkluderet.

Fantastisk lydkvalitet
Oplev lydkvalitet, der glæder. Udstyret med en 20-watt forstærker og 95 mm drivere leverer SVEN-højttaleren imponerende lydstyrkeniveauer og dyb, krystalklar lyd. Med en frekvensgang fra 100 Hz til 20.000 Hz kan du nyde et bredt spektrum af lyde - fra dyb bas til subtil diskant. Som et resultat bringer enheden det bedste frem i hver sang. Derudover kan du justere Equalizer-indstillingerne for at nyde en endnu mere personlig musikoplevelse.

Interaktivt lysshow
Tag din fest til et nyt niveau med fascinerende og flerfarvet RGB-baggrundsbelysning. SVEN-højttaleren tilbyder flere tilstande, så du kan skabe dit eget originale lysshow. Nu kan du synkronisere lyset til rytmen af dine yndlingssange. Baggrundsbelysningen er synlig ikke kun i mørke, men også om dagen, hvilket gør den til det perfekte valg til enhver lejlighed.

Fest med karaoke? Hvorfor ikke!
Sæt mikrofonen i højttaleren for at opdage dit skjulte vokaltalent. Ved hjælp af kontrolpanelet kan du nemt justere lydstyrken på din stemme for at imponere andre med din fremførelse af dine yndlingssange! Med SVEN-højttaleren bliver det ekstremt nemt at skabe en atmosfære af ægte karaoke i dit eget hjem. Klar til at blive aftenens stjerne?

Pålidelig Bluetooth-forbindelse
Nyd stabil transmission over en afstand på op til 10 meter takket være Bluetooth-teknologi. Nu kan du tænde for din yndlingsbaggrundsmusik, lytte til en podcast eller en lydbog på ingen tid - bare parre din smartphone med det akustiske system. Hvis du foretrækker en mere traditionel løsning, eller er højttaleren tæt på at løbe tør for strøm, kan du også nyde dens kablede betjening med det medfølgende kabel.

Spil musik, som du kan lide det
Uanset om du bare lytter til dine yndlingssange eller leder efter nye lyde, tilbyder SVEN-højttaleren en række forskellige måder at afspille musik på. Har du gemt dine elskede kunstneres sange på et USB-drev eller microSD-kort? Du kan nemt afspille lydfilerne efter eget valg uden at tilslutte yderligere enheder. Vil du fordybe dig i nye lyde? Den indbyggede FM-modtager vil lade dig gøre netop det!

Brugervenlig
Betjening af SVEN-højttaleren er intuitiv og problemfri. Takket være det letlæselige LED-display kan du nemt læse information om radiostationen, lydniveau og sangens varighed. Kontrolpanelet giver dig derimod mulighed for blandt andet hurtigt at finde en bestemt sang, stille ind på en radiostation eller vælge en lydkilde. Du kan også justere baggrundsbelysningstilstanden for at skabe den rigtige stemning. Derudover har den medfølgende fjernbetjening alle funktioner lige ved hånden - ingen grund til at rejse sig fra din komfortable stol længere! I pakken finder du også batterier, som du kan drive den med.

Raffineret design og lang driftstid
SVEN PS-440 højttaler kombinerer raffineret design og pålidelig ydeevne. Takket være det praktiske håndtag kan du nemt bære den. Dens vægt overstiger ikke 2,25 kg - så den kan være en uundværlig ledsager på enhver tur. Derudover giver det dig mulighed for at nyde musik uden begrænsninger. En opladning er nok til at lytte til musik i op til 10 timer. Nyd lyden af dine yndlingssange uden afbrydelser!

Inkluderet:
Højttaler
Mini-jack 3,5 mm til mini-jack 3,5 mm lydkabel
USB til mikro USB strømkabel
Fjernbetjening (RC)
Batteri (type AАА) x2
Brugermanual

528,00 kr. 422,40 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 4-5 dages levering

Producent
Varenummer
3245396
Model
SV-019082
Ean
6438162019082
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.